PopulærtPGA TourStor skuffelse for Mickelson, da Vaughn Taylor vandt på Pebble Beach

Stor skuffelse for Mickelson, da Vaughn Taylor vandt på Pebble Beach

Phil Mickelson førte med to slag efter tredje runde, men det lykkedes ham ikke at vinde sin første turnering siden The Open 2013. Vaughn Taylor var kun med i feltet efter et afbud, men vandt sin første sejr siden 2005.

Vaughn Taylor gik finalerunden i -7, og vandt i -17 foran Phil Mickelson i -16. Jonas Blixt blev nr. 3 i -15, mens Freddie Jacobson og Hiroshi Iwata delte 4. pladsen i -14.

Mickelson var rundt i par, og det er sjældent nok til at vinde, medmindre man som Bernhard Langer fører med syv slag, og kan tillade sig at gå finalerunden i +1.

Missede putt fra 1,5 meter på 18
Efter en god birdie på 17. hul havde Mickelson et 1,5 meter birdieputt på 18. hul for at komme i omspil. Som det dog kan ses i videoen ovenfor, så missede han puttet.

Mickelson jagtede sin femte sejr i AT&T Pebble Beach Pro-Am, som han vandt i 1998, 2005, 2007 og 2012.

Spieth var næstbedst i finalerunden
Patrick Reed var den eneste som tangerede Vaughn Taylors finalerunde i -7, og han delte 6. pladsen i -12 med Justin Rose.

Jordan Spieth gik dagens næstbedste runde i -6, så han sluttede som nr. 21 i -7, mens Dustin Johnson blev nr. 41 i -2.

Taylor kom med på afbud
Det var 39-årige Vaughn Taylors tredje PGA Tour sejr. Den seneste sejr var tilbage i 2005, hvor han vandt Reno Tahoe Open for andet år i træk. I 2006 kvalificerede han sig til det amerikanske Ryder Cup hold.

Taylor har de seneste år spillet på PGA Tour og Web.com Tour. Han havde ikke et fuldt PGA Tour kort, og var på første reserve til AT&T Pebble Beach Pro-Am via sin kategori som tidligere PGA Tour vinder. Han fik derfor først en plads i feltet, da Carl Petterson trak sig for en uges tid siden.

Blev nr. 10 i Masters 2007
Vaughn Taylor fik $ 1,26 mio. svarende til kr. 8,4 mio. og derudover kvalificerede han sig til Masters for fjerde gang i karrieren. Han har misset cuttet to gange på Augusta National, men blev nr. 10 i 2007.

Pro: AT&T Pebble Beach Pro-Am, resultat

Taylor vandt også Pro-Am turneringen
Pro-Am’en turneringen blev også vundet af Vaugh Taylor, der spillede sammen med Gregg Ontiveros. Det var anden gang, at Ontiveros vandt Pro-Am turneringen, da han blev delt nr. 1 med Brian Harman i 2012.

Danske Michael Lund Petersen var forsvarende mester sammen med Pat Perez, men de klarede ikke cuttet til finalerunden i år. Individuelt blev Perez nr. 41 i -2.

Pro-Am: AT&T Pebble Beach Pro-Am, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 8. juli 2024

Ewen Ferguson er lige udenfor top-100 efter sejren i BMW International Open, mens Thomas Bjørn er tilbage i top-1000. Hos kvinderne rykkede nyprofessionelle Natacha...

Damerne og pigerne tabte deres kvartfinaler ved Hold-EM

Det danske dame- og pigelandshold tabte begge deres kvartfinaler ved Hold-EM, og er dermed ude af kampen om medaljer. Herrerne og drengene vandt torsdag,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk