PopulærtPGA TourDe rige og berømte hygger sig på Pebble Beach

De rige og berømte hygger sig på Pebble Beach

AT&T Pebble Beach er langt fra en almindelig PGA Tour turnering, da der også er en del rige og berømte med i feltet. Heriblandt en dansker, som endda er forsvarende mester.

Der er 156 professionelle, som spiller med 156 amatører i Pro-Am turneringen. Nogle betaler for at deltage, mens de største berømtheder bliver inviteret.

Blandt de kendte amatører er skuespillere som Bill Murray, Andy Garcia, Chris O’Donell, Josh Duhamel og Mark Wahlberg.

Der er også en række sportsfolk og musikere som Justin Timberlake, Huey Lewis og Toby Keith samt den tidligere amerikanske udenrigsminister Condoleezza Rice.

Der er ofte en afslappet stemning, og under første runde gav Justin Timberlake et nummer, da han fik en guitar i hånden. Videoen nedenfor er optaget af ESPN journalisten Jason Sobel. Timberlake spiller sammen Justin Rose, der gik én af torsdagens bedste runder på Spyglass Hill.

Nogle af de professionelle spiller med en amatør, som de kender privat. F.eks. spiller Dustin Johnson med sin svigerfar, der er den berømte ishockeyspiller Wayne Gretzky. Skuespilleren Mark Wahlberg har overtalt Bubba Watson til at deltage for første gang siden 2007.

Jordan Spieth spiller med country musikeren Jake Owen, som han også har dannet par med de seneste to år.

På PGA Tourens hjemmeside kan man se en oversigt over de mest kendte og deres medspillere i denne artikel.

Tre baner og cut efter tre runder
De første tre dage spiller man skiftevis på Monterey Peninsula, Spyglass Hill og Pebble Beach.

Derefter er der cut, så de 60 bedste individulle pro’er og de 25 bedste Pro-Am hold er med i søndagens finalerunde på Pebble Beach.

Dansk milliardær er forsvarende mester
Den danske smykkemilliardær Michael Lund Petersen er forsvarende mester i Pro-Am turneringen. Som sidste år spiller han med sin gode ven Pat Perez.

Michael Lund Petersen arbejdede for smykkefirmaet Pandora i USA, og tjente en formue, da Pandora blev børsnoteret. På Berlingske Business listen over Danmarks 100 rigeste 2015 er han nr. 75 med en anslået formue på kr. 1,3 mia.

Perez og Lund er nr. 79 i -4 efter deres første runde.

C More Golf sender direkte fra turneringen, og ugens sendetider kan ses på www.19hul.dk/tv.

Pro: AT&T Pebble Beach Pro-Am, leaderboard

Pro-Am: AT&T Pebble Beach Pro-Am, leaderboard

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 8. juli 2024

Ewen Ferguson er lige udenfor top-100 efter sejren i BMW International Open, mens Thomas Bjørn er tilbage i top-1000. Hos kvinderne rykkede nyprofessionelle Natacha...

Damerne og pigerne tabte deres kvartfinaler ved Hold-EM

Det danske dame- og pigelandshold tabte begge deres kvartfinaler ved Hold-EM, og er dermed ude af kampen om medaljer. Herrerne og drengene vandt torsdag,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk