Asian TourSpieth presser Song i mandagsafslutning

Spieth presser Song i mandagsafslutning

SMBC Singapore Open er flere gange blevet forsinket af torden, og vinderen findes først mandag. Spieth skal tidligt op, men mangler kun et putt fra 1,5 meter.

Da spillet blev indstillet lørdag, manglede 15 spillere de sidste huller, og Younghan Song førte i -9 efter 13 huller, mens Jordan Spieth var nr. 5 i -6 efter 16 huller.

Det forspring blev større søndag morgen, for efter tredje runde førte Younghan Song i -11 foran Shintaro Kobayashi i -9 og Liang Wen-chong i -8. Jordan Spieth var delt nr. 5 i -6 og således fem slag efter Song.

Spieth mangler kun sit birdieputt på 18. hul
Søndag eftermiddag begyndte det så at tordne igen, og 12 spillere skal tilbage på banen mandag morgen. Fem af de 12 er med helt i toppen, og intet er afgjort endnu.

Younghan Song
Younghan Song

Sydkoreanske Younghan Song, der er nr. 204 på verdensranglisten, har dog en klar fordel, da han fører i -12 efter 15 huller. I -10 er Liang Wen-chong den førende i klubhuset, og han deler andenpladsen med Jordan Spieth, som kun mangler at færdigspille 18. hul.

Spieth er -4 på runden, og nåede næsten at blive færdig, for han mangler kun et birdieputt fra ca. 1,5 meter på 18. green. Hvis Spieth holer det putt, så kommer han til -11 og lægger dermed et stort pres på Song.

Song står overfor et svært par putt på 16. green fra ca. 3 meter, og mangler så de sidste to huller, som han dog sammenlagt har spillet i -3 over de første tre runder.

Men det kan ende med et omspil, så Spieth kan ikke nøjes med kun at tage putteren med på golfbanen.

Miguel Tabuena og Hideto Tanihara har spillet 17 huller, og deler 4. pladsen i -9 med Shintaro Kobeyashi, som har spillet 15 huller.

SMBC Singapore Open, leaderboard

SINGAPORE_310116_WEATHER_030

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final by ECCO efter omspil mod to andre spillere. Bjørn La Cour Søborg blev bedste dansker på...

Herrer: Penge- og pointranglister, 15. april 2024

Scottie Scheffler vandt Masters, og har nu vundet tre af sine seneste fire turneringer. Han blev nr. 2 i den fjerde. Scheffler var i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk