Asian TourSpieth er træt, men spiller i Singapore

Spieth er træt, men spiller i Singapore

Jordan Spieth er træt, og glæder sig til at komme hjem, men han er alligevel rejst fra Qatar til Singapore, hvor han deltager i sæsonpremieren på Asian Tour og Japan Golf Tour.

Spieth blev delt nr. 5 i Qatar, hvor Rickie Fowler vandt, men han var ikke tilfreds med spillet:

– Vi var der ikke i denne uge. Jeg gav ikke mig selv så mange birdiemuligheder i de første runder, sagde Spieth på et pressemøde efter finalerunden og fortsatte:

– Jeg kom ikke ind i rytmen, og når jeg havde en god mulighed, så gik de ikke i. Hastigheden eller linjen på min putts var forkert.

Spieth er utvivlsomt blevet godt betalt for at deltage i Qatar og Singapore. Han siger dog også, at han altid gerne har villet opleve de to lande.

– Jeg har altid ønsket at besøge Qatar og også Singapore. Mange har fortalt godt om de steder, og jeg har også overvejet det de seneste år, sagde Spieth, som dog også glæder sig til at komme hjem igen:

– Jeg glæder mig til at komme hjem, og ser frem til en pause, men det bliver sjovt i Singapore.

Kina, Australien, Bahamas, Hawaii, Qatar og Singapore
Spieth har rejst en del rundt de seneste måneder, og siden november har han spillet i Kina, Australien, Bahamas, Hawaii, Qatar og nu Singapore.

Udover Spieth så er Byeong Hun An, Jamie Donaldson og Darren Clarke også blandt deltagere i SMBC Singapore Open på Sentosa GC, Serapong Course, hvor der spilles om $ 1 mio.

– Banen er rangeret blandt de 60 bedste i verden, og det er ret specielt. Når turneringen begynder, så vil luftfugtigheden og varmen ikke genere mig, for jeg er vant til sommeren i Texas, sagde Spieth på et pressemøde i Singapore.

Mandag brugte han på at slappe af og sove en del, så han forventer at være frisk, når turneringen begynder.

Østerby kom ikke med i feltet
Victor Østerby har kvalificeret sig til Asian Tour via tourskolen, men han er ikke med i Singapore.

Som nævnt arrangeres turneringen i samarbejde med Japan Golf Tour, hvilket giver færre pladser til Asian Tour spillere.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte natten til torsdag fra kl. 02 – 06, fredag fra 01 – 05 samt lørdag og søndag morgen fra kl. 05 – 09.

SMBC Singapore Open, deltagerliste

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk