PopulærtLadies European TourEt tilbageblik på LET 2015 sæsonen

Et tilbageblik på LET 2015 sæsonen

2015 blev et historisk godt år for de danske damer på Ladies European Tour, og i videoen ovenfor ses et tilbageblik på sæsonen.

Der er to danske sejre i videoen, da Nicole Broch Larsen vandt Helsingborg Open og Emily Kristine Pedersen vandt Hero Womens Indian Open.

Herudover var der en række flotte resultater, så det lover godt for den kommende sæson, som begynder den 12. februar i New Zealand.

Player of the Year og Rookie of the Year
I en afstemning blandt tourkollegaerne blev Nicole Broch Larsen kåret til Player of the Year. Det er blot anden gang, at hæderen tilfalder en dansker, da Iben Tinning blev Player of the Year 2005, hvilket der kan læses mere om nederst i denne artikel.

Emily Kristine Pedersen blev Rookie of the Year, da hun var den LET rookie, som tjente mest i sæsonen. I sin første sæson tjente Emily € 171.688, og hun vandt rookie-ranglisten foran Nanna Koerstz Madsen, der blev nr. 2 med € 134.769.

LET Rookie of the Year 2015, resultat

Tre danskere i top-10 og fire i top-20 på Order of Merit
På LET Order of Merit 2015 blev Nicole Broch Larsen nr. 3, Emily Kristine Pedersen nr. 6, Nanna Koerstz Madsen nr. 9 og Malene Jørgensen blev nr. 16.

Daisy Nielsen var den femte og sidste danske LET spiller i 2015, og hun sluttede som nr. 99 på ranglisten. Derved mistede hun sit kort, men hun genvandt det på tourskolen i december, hvor hun blev nr. 2.

LET Order of Merit 2015, resultat

Iben Tinning vandt Order of Merit 2005
Iben Tinning, der indstillede karrieren i 2010, er den hidtil mest succesfulde dansker. Hun vandt seks LET turneringer i karrieren, og var på Solheim Cup holdet fire gange i 2002, 2003, 2005 og 2007.

I 2005 vandt hun Order of Merit, og blev også kåret til Player of the Year.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 8. juli 2024

Ewen Ferguson er lige udenfor top-100 efter sejren i BMW International Open, mens Thomas Bjørn er tilbage i top-1000. Hos kvinderne rykkede nyprofessionelle Natacha...

Damerne og pigerne tabte deres kvartfinaler ved Hold-EM

Det danske dame- og pigelandshold tabte begge deres kvartfinaler ved Hold-EM, og er dermed ude af kampen om medaljer. Herrerne og drengene vandt torsdag,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk