Asian TourSpieth er tre slag efter Song i Singapore

Spieth er tre slag efter Song i Singapore

78 spillere færdiggjorde anden runde af SMBC Singapore Open lørdag morgen, da både første og anden runde blev forsinket af torden.

Jordan Spieth lavede en bogey på sidste hul for en anden runde i -1, hvilket placerede ham på en 7. plads. Fire slag efter Younghan Song, der førte i -9 foran Keith Horne i -8 på Sentosa GC.

Næsten færdige med tredje runde
På grund af forsinkelserne de første dage, så er der 15 spillere, som mangler de sidste huller af tredje runde. Spillet genoptages søndag morgen, hvorefter man spiller finalerunden med samme startgrupper.

Younghan Song nåede at spille 13 huller i par, og han fører i -9 foran Liang Wen-chong i -8. Wen-chong er førende i klubhuset efter en runde i -4.

Shintaro Kobayashi og Keith Horne deler 3. pladsen i -7 efter 13 huller.

Jordan Spieth er -1 efter 16 huller, og som delt nr. 5 i -6, spiller han fortsat med om sejren, da han blot er tre slag efter Song.

Byeonghun An er +7 på 15 huller, så han er faldet tilbage til en 35. plads i par.

Darren Clarke og Jamie Donaldson var også blandt deltagerne, men de missede cuttet.

Efter den oprindelige plan sender Viasat Golf og Viaplay.dk direkte søndag morgen fra kl. 05 – 09, men det bliver muligvis lidt forsinket.

SMBC Singapore Open, leaderboard

SINGAPORE_300116_JORDAN_SPIETH_004

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 8. juli 2024

Ewen Ferguson er lige udenfor top-100 efter sejren i BMW International Open, mens Thomas Bjørn er tilbage i top-1000. Hos kvinderne rykkede nyprofessionelle Natacha...

Damerne og pigerne tabte deres kvartfinaler ved Hold-EM

Det danske dame- og pigelandshold tabte begge deres kvartfinaler ved Hold-EM, og er dermed ude af kampen om medaljer. Herrerne og drengene vandt torsdag,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk