AnbefaletSong vandt og fik en selfie med Spieth

Song vandt og fik en selfie med Spieth

Younghan Song stod for presset, og vandt SMBC Singapore Open foran Jordan Spieth på andenpladsen. Efter sejren tog Song en selfie sammen med Spieth som et stort minde om, at han vandt over verdens bedste, og derudover fik han en førstepræmie på $ 180.000.

Finalerunden blev forsinket, så mandag morgen skulle 15 spillere på banen i turneringen, der var sæsonens første på Asian Tour og Japan Golf Tour.

Jordan Spieth manglede kun et 1,5 meter birdieputt på 18. hul, og som det ses i videoen nedenfor, så formåede han at hole den. Spieth var derefter kun ét slag efter Younghan Song, som manglede de sidste tre huller.

Younghan Song
Younghan Song

Sydkoreanske Song, der var nr. 204 på verdensranglisten i sidste uge, afsluttede med tre pars, og vandt dermed i -12 foran Spieth i -11.

Liang Wen-Chong blev nr. 3 i -10, mens Miguel Tabuena og Shintaro Kobayashi delte 4. pladsen i -9.

Mere end en præmiecheck til Spieth
På Sentosa Golf Club i Singapore blev der spillet om en præmiesum på $ 1 mio., hvoraf vinderen som nævnt fik $ 180.000.

Spieth fik $ 110.000 for en andenplads, men er utvivlsomt blevet betalt en del mere end det for at deltage i turneringen.

SMBC Singapore Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk