PopulærtPGA TourPGA Tour forsinket og forrygende Snedeker må vente

PGA Tour forsinket og forrygende Snedeker må vente

Finalerunden af Farmers Insurance Open blev forsinket tre gange af kraftig regn og blæst, så der venter en spændende mandagsafslutning.

Under de meget svære betingelser gik Brandt Snedeker en forrygende runde i -3, og som den eneste er han under par for runden! I samlet -6 er han den førende i klubhuset, og var spillet ikke blevet indstillet, så kunne det have været nok til en sejr for Snedeker, som vandt turneringen på Torrey Pines i 2012.

– Jeg kunne ikke gøre det igen, og jeg ved ikke, hvordan jeg gjorde det, sagde Snedeker. Han havde endda en god birdiemulighed på 18. hul, som han missede.

Nu må Snedeker vente og se hvad der sker, for Jimmy Walker er +1 efter 10 huller og fører i -7. K.J. Choi er +3 efter 10 huller, og deler andenpladsen i -6 med Snedeker.

Kevin Streelman efter 13 huller og Freddie Jacobson efter 11 huller deler 4. pladsen i -5.

J.B. Holmes har spillet 13 huller, og er alene på 6. pladsen i -4, mens Jonas Blixt efter 11 huller og Scott Brown efter 10 huller deler 7. pladsen i -3.

Spillet genoptages kl. 8 lokal tid svarende til kl. 17 dansk tid.

C More Golf sender afslutningen direkte fra kl. 17, med Anders Sigdal og Andreas Hartø som kommentatorer.

Farmers Insurance Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk