AnbefaletSe Jordan Spieths nye hus til 50 mio. kr.

Se Jordan Spieths nye hus til 50 mio. kr.

22-årige Jordan Spieth tjente mere end $ 50 mio. sidste år, og en del af de penge har han brugt på at købe et hus af PGA Tour kollegaen Hunter Mahan.

Mahan familien har haft deres villa i Dallas til salg i et par år med en oprindelig salgspris på $ 9,5 mio., men huset er siden sat ned til $ 7,5 mio.

Spieth har ifølge candysdirt.com forhandlet sig frem til en pris på $ 7,15 mio. eller knap kr. 50,- mio. for det store hus med seks stuer, fem soveværelser, seks badeværelser og en garage med plads til 12 biler.

Der er også fitness rum, indendørs basketballbane samt en indendørs golfsimulator og i øvrigt også elevator.

Nedenfor ses et billedgalleri med billeder fra ejendomsudvikleren Platinium Series Homes, der er specialiceret i eksklusive boliger, og har bygget huset. Billederne er taget mens Hunter Mahan boede i huset, og på ét af billederne ses hans trofæskab, hvor der også står bags fra Ryder Cup og Presidents Cup.

Bemærk at man på det sidste billede fra garagen kan se et stort billede af Magnolia Lane indkørslen på Augusta National, hvor Jordan Spieth vandt Masters 2015.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk