PopulærtPGA TourBrokker sig til dommeren, men holer puttet

Brokker sig til dommeren, men holer puttet

Spillerne havde det svært under søndagens finalerunde af Farmers Insurance Open, og ovenfor ses et meget godt eksempel på det.

På 3. hul brokkede Colt Knost sig til dommeren Brad Fabel, da han ville have spillet indstillet, hvilket blev afvist. Der var dog tre pauser undervejs, og til sidst blev spillet udsat til mandag.

Fra næsten 12 meter lykkedes det dog for Knost at hole puttet for birdie. Til stor jubel for ham selv og medspillerne.

Der blev spillet videre under de svære forhold, og Knost nåede at spille 17 huller i +6 efter birdien på 3. hul og syv bogeys. Når spillet genoptages mandag kl. 17 dansk tid er han nr. 21 i +1.

Brandt Snedeker gik -3!
Som skrevet tidligere så formåede Brandt Snedeker at komme rundt i en forrygende runde i -3, og som den eneste er han under par på runden! Hele seks slag bedre end gennemsnitsscoren.

Jimmy Walker fører i -7 efter 10 huller, mens Snedeker i -6 er den førende i klubhuset.

C More Golf sender afslutningen direkte fra kl. 17, med Anders Sigdal og Andreas Hartø som kommentatorer.

Farmers Insurance Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De sidste forberedelser – Inside The Open, onsdag

Onsdag er det tid for de sidste forberedelser inden det går løs, og  der er ikke Pro-Ams op til majors, så det er lidt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk