PopulærtPGA TourSnedeker vandt på PGA Tour uden at spille mandag

Snedeker vandt på PGA Tour uden at spille mandag

Kraftig blæst og regn har gjort det svært for spillerne i Farmers Insurance Open på Torrey Pines, hvor finalerunden blev udsat til mandag.

Under meget svære betingelser søndag formåede Brandt Snedeker at gå finalerunden i -3, og i -6 var han den førende i klubhuset. Han så gerne, at man havde kunnet fortsætte søndag, for han spillede også under de svære forhold.

Mandag var det dog også svært for spillerne, og af sikkerhedshensyn var banen lukket for publikum. Man skulle have genoptaget spillet kl. 17 dansk tid (kl. 8 lokal tid), men det blev først udskudt en time og siden i to timer, da man bl.a. skulle fjerne nogle træer, som var væltet i stormen.

Snedeker vandt uden at spille
Alle faldt fra da spillet blev genoptaget, så uden at komme på banen, vandt 35-årige Brandt Snedeker sin ottende PGA Tour turnering i karrieren. Det var anden gang, at han vandt Farmers Insurance Open, som han også vandt i 2012.

Snedeker vandt i -6 foran K.J. Choi i -5, mens Kevin Streelman blev nr. 3 i -4.

Brandt Snedekers runde i -3 var finalerundens absolut bedste, og Robert Streb var næstbedst med en runde i par, hvilket gav ham en 18. plads i +2.

Gennemsnitsscoren for finalerunden var hele 5,9 slag over par.

To svenskere i top-6
Svenske Freddie Jacobson og Jimmy Walker delte 4. pladsen i -3. På 6. pladsen i -2 var der endnu en svensker, da den blev delt af Jonas Blixt og J.B. Holmes.

3-2-1 for Snedeker
Brandt Snedeker afsluttede 2015 med tre missede cuts, men har fået en fantastisk start på 2016.

Først blev han nr. 3 i Hyundai Tournament of Champions, dernæst nr. 2 i Sony Open in Hawaii og så nr. 1 i Farmers Insurance Open.

Farmers Insurance Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

Morten Ørum gik dagens bedste runde og er med helt fremme på Great Northern

Onsdagens anden runde af Great Northern Challenge blev i dag afviklet på det flotte anlæg ved Kerteminde. Vejret og i særdeleshed vinden var igen en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk