VideoVideo: Fantastiske slagSe Sir Terry Wogans berømte putt fra 1981

Se Sir Terry Wogans berømte putt fra 1981

Netop afdøde Sir Terry Wogan var en af de mest berømte tv-værter i England, og særligt de ældre læsere kender ham formentlig. I 1981 satte han rekord for det længste holede putt, som var optaget til tv.

Med en aktiv karriere som radio- og tv-vært på primært BBC var Wogan et stort navn, men efter kortvarig sygdom døde han søndag den 31. januar 2016. Sir Terry Wogan blev 77 år.

Tilbage i 1981 holede Wogan – så vidt vides – det hidtil længste putt, som var optaget til tv. Han deltog i en Pro-Am turnering på Gleneagles, og puttet fra ca. 30 meter (100 feet) kan ses i videoen ovenfor.

Se flere lange putts de kommende dage 
Sir Terry Wogans rekord er siden blevet slået, og de kommende dage vil vi putts, som er endnu længere end de 30 meter.

Det lange putt kan også ses på BBC’s hjemmeside her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Ugo Coussaud vandt The Challenge presented by KGA

30-årige Ugo Coussaud vandt sin første Challenge Tour sejr The Challenge presented by KGA i Indien, hvor Jeppe Kristian Andersen begyndte finaledagen i top-10,...

Ryder Cup kvalifikationen, 27. marts 2023

Der var masser af point af spille om i WGC – Dell Technologies Match Play, som blev vundet af Sam Burns med en finalesejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk