VideoVideo: Fantastiske slagSe Sir Terry Wogans berømte putt fra 1981

Se Sir Terry Wogans berømte putt fra 1981

Netop afdøde Sir Terry Wogan var en af de mest berømte tv-værter i England, og særligt de ældre læsere kender ham formentlig. I 1981 satte han rekord for det længste holede putt, som var optaget til tv.

Med en aktiv karriere som radio- og tv-vært på primært BBC var Wogan et stort navn, men efter kortvarig sygdom døde han søndag den 31. januar 2016. Sir Terry Wogan blev 77 år.

Tilbage i 1981 holede Wogan – så vidt vides – det hidtil længste putt, som var optaget til tv. Han deltog i en Pro-Am turnering på Gleneagles, og puttet fra ca. 30 meter (100 feet) kan ses i videoen ovenfor.

Se flere lange putts de kommende dage 
Sir Terry Wogans rekord er siden blevet slået, og de kommende dage vil vi putts, som er endnu længere end de 30 meter.

Det lange putt kan også ses på BBC’s hjemmeside her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Kalle Samooja, J Kozuma og K Vincent klar til LIV Golf via Tourskolen

35-årige Kalle Samooja, 29-årige Jinichiro Kozuma og 26-årige Kieran Vincent har sikret sig en plads på et LIV Golf League hold i 2024 efter...

Peter Baker vandt Legends Tour sæsonfinalen og ranglisten

Peter Baker vandt MCB Tour Championship – Mauritius, der var sæsonfinalen på Legends Tour. Han førte i forvejen MCB Road to Mauritius ranglisten, som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk