PopulærtPGA TourYderligere forsinkelse på PGA Tour

Yderligere forsinkelse på PGA Tour

Opdateret:
Den udsatte finalerunde af Farmers Insurance Open skulle være begyndt mandag kl. 17 dansk tid (kl. 8 lokal tid), men starten blev først rykket en time, og nu yderligere en time, så man begynder først kl. 19 dansk tid.

Flere træer er væltet på banen, og der arbejdes på at fjerne dem, så finalerunden kan genoptaget. Vejrudsigten lover fortsat blæst og regn, så der kan komme yderligere forsinkelser.

Der spilles uden tilskuere
Søndag blev flere telte evakueret, da man frygtede, at de ville blive ødelagt af den hårde blæst, og der var risiko for personskade.

Af sikkerhedsmæssige årsager har man derfor valgt, at publikum ikke kan komme ind og overvære afslutningen, så der spilles uden tilskuere, som må følge afslutningen på tv.

Efter planen skulle C More Golf sende afslutningen direkte fra kl. 17, med Anders Sigdal og Andreas Hartø som kommentator, men det er så selvfølgelig også forsinket.

Farmers Insurance Open, leaderboard

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk