PopulærtDP World TourSlå længere drives med Xander Schauffele

Slå længere drives med Xander Schauffele

I Europa Tourens Callaway Tour Tips serie kan man i videoen ovenfor få gode råd til at slå lidt længere med driveren, når det er nødvendigt – hvilket det ofte er…

Det er Xander Schauffele der fortæller om en øvelse han bruger, for at få øget længde, og under turneringer løfter han også venstre fod, for at få ekstra længde fra tee.

I den første udgave gav Alex Noren gode råd til at slå en fade, mens Tom Lewis har givet tip til at bruge sin 3-wood omkring greenen, David Horsey om at hole flere korte putts og Thomas Pieters om de lange jern.

Gennem hele året vil der løbende komme nye videoer i serien. Tidligere på året indgik Europa Touren og Callaway en 5-årig Official Partner aftale.

Aftalen gælder Callaway og flere af de underliggende brands, som Callaway ejer: Callaway er officiel driver, bold, sko og bag, Odyssey er nu den officielle putter, OGIO den officielle taske/kuffert mens Callaway og Travis Mathew er det officielle bane-tøj på Europa Touren.

www.callawaygolf.com

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk