Søren Kjeldsen rykkede frem, mens Joachim B Hansen faldt tilbage, så nu er Kjeldsen bedste dansker efter tredje runde af Rolex Series turneringen Italian Open, hvor der spilles om 7 mio. $ på Olgiata GC i Rom. Matthew Fitzpatrick fører fortsat med ét slag.

Efter anden runde var Joachim B Hansen alene på andenpladsen, mens Søren Kjeldsen var nr. 21. Kjeldsen fik en forrygende start på tredje runde, da han var -6 efter 13 huller, hvorefter han delte førstepladsen i -10 med Matthew Fitzpatrick, mens Joachim B Hansen var nr. 3 i -9, da de to i førerbolden spillede de første 4 huller i par.

Det endte med en runde i -5 for Søren Kjeldsen, der dermed er nr. 6 i -9 inden finalerunden. Joachim B Hansen gik runden i +3, så han faldt tilbage til en delt 13. plads i -6.

Fitzpatrick fører foran Kitayama

Inden finalerunden fører Matthew Fitzpatrick i -13 foran Kurt Kitayama i -12. Mens Fitzpatrick er på jagt efter sin første sejr i år, og den sjette i karrieren, så har Kitayama vundet to gange i denne sæson med sejre i Afrasia Bank Mauritius Open at Anahita og Oman Open.

Robert MacIntyre er alene på 3. pladsen i -11, mens Matt Wallace og Bernd Wiesberger deler 4. pladsen i -10 foran Søren Kjeldsen på 6. pladsen i -9.

Justin Rose gik +7

Efter anden runde var Justin Rose på en delt 3. plads, men efter en runde i +7 faldt han tilbage til en 51. plads i par, så han er ude af topstriden.

Jeff Winther og Thomas Bjørn deltog også, men de missede cuttet sammen med bl.a. Francesco Molinari, Paul Casey, Shane Lowry og Ian Poulter. Ian Poulter havde valgt at spille Italian Open, fremfor at forsvare sin titel i Houston Open på PGA Tour i denne uge.

Joachim sikrede sig et fornyet Europa Tour kort i sidste uge

I sidste uge blev Joachim B Hansen delt nr. 4 i Mutuactivos Open de España, hvilket er hans hidtil bedste denne sæson. På Race to Dubai ranglisten rykkede han 20 pladser frem til en 89. plads, og sikrede sig dermed et Europa Tour kort for næste sæson.

Thorbjørn er forsvarende mester, men deltager ikke

Thorbjørn Olesen vandt Italian Open sidste år, men kan ikke forsvare sin titel, da han fortsat er suspenderet af Europa Touren. Noget der kan komme til at trække ud, så han måske først kan gøre comeback i maj 2020.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Italian Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.