Ladies European Tour har tilføjet en ny turnering til 2019 sæsonen, og det bliver en sæsonfinale i Kenya fra den 5. – 8. december.

Magical Kenya Ladies Open skal spilles på Vipingo Ridge nord for Mombasa i Kenya med turistorganisationen Magical Kenya som titelsponsor og mobilbetalingsløsningen M-Pesa som presenting sponsor. Tyske U.COM er promoter.

Det bliver den første professionelle golturnering for damer i regionen, og der forventes et felt på 96 spillere, som spiller om 300.000 €.

I marts spillede Europa Touren i Kenya, da Magical Kenya Open presented by Absa blev vundet af Guido Migliozzi på Karen CC.

To turneringer tilbage i denne sæson

Med den nye turnering i Kenya er der to turneringer tilbage på i denne sæson på Ladies European Tour. Udover turneringen i Kenya er det Andalucia Costa del Sol Open de Espana fra den 28. november til 1. december.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.