Simpson og Fitzpatrick deler WGC – Workday føringen efter første runde

Rasmus Højgaard er i den sidste tredjedel af feltet efter første runde af WGC – Workday Championship at The Concession, som føres af Webb Simpson og Matthew Fitzpatrick. Se højdepunkter fra første runde ovenfor. Sebastian Cappelen er nr. 81 i Puerto Rico.

Rasmus Højgaard begyndte med en bogey på 1. hul, og efter tre bogeys og to birdies var han i +1 efter for-ni. På bag-ni lavede han en eagle på 13. hul, men efter en bogey på 16. og en dobbeltbogey på 18. er han nr. 53 i +2.

Den plads deler han bl.a. med halvt danske Trevor Simsby, som er kommet med via Asian Tour, da han lavede fire birdies, fire bogeys og en dobbeltbogey.

WGC turneringen er flyttet fra Mexico til Florida pga. COVID-19, og man har med kort varsel fundet en titelsponsor for til i år.

Simpson og Fitzpatrick deler føringen

Webb Simpson og Matthew Fitzpatrick deler føringen i -6 foran Brooks Koepka, Billy Horschel, Sergio Garcia og Kevin Kisner i -5.

.
.

Den forsvarende mester Patrick Reed, Jon Rahm og Tony Finau er blandt spillerne på en delt 7. plads i -4, mens Rory McIlroy er nr. 13 i -3. Norske Viktor Hovland er nr. 25 i -1.

Justin Thomas og Justin Rose er nr. 44 i +1 og Tommy Fleetwood nr. 60 i +3.

Verdensetteren Dustin Johnson og Bryson DeChambeau skuffede med runder i +5 der giver en 64. plads, mens Matthew Wolff er nr. 72 og sidst i +11.

Patrick Cantlay har trukket sig

Patrick Cantlay, der er nr. 7 på verdensranglisten og fører FedExCup’en, havde problemer med maven og trak sig inden starten af første runde, så der er 72 deltagere i turneringen.

V Sport Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

WGC – Workday Championship at The Concession, leaderboard

Cappelen er nr. 81 i Puerto Rico

Der spilles også en mindre turnering på Puerto Rice, og her er Sebastian Cappelen nr. 81 i +1 efter første runde. Tommy Gainey fører i -7.

GOLFTV og Eurosport sender fra Puerto Rico. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Puerto Rico Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.