Rasmus Højgaard er eneste dansker i WGC – Workday Championship at The Concession, men derudover deltager også halvt danske Trevor Simsby. Det er ikke blot hans WGC debut, men også hans første tællende PGA Tour og Europa Tour turnering.

28-årige Trevor Simsby er søn af danske Kim Simsby, mens hans mor er amerikaner. Han er født og opvokset i Californien.

Trevor Simsby er nr. 416 på verdensranglisten og kvalificeret ved at være nr. 2 på Asian Tour ranglisten. Det selvom han kun har spillet én turnering hvilket var Bandar Malaysia Open i marts 2020. Èn af blot fire Asian Tour turneringer i 2020, da der pga. COVID-19 ikke har været turneringer siden da.

Hong Kong Open 2020 vinderen Wade Ormsby er den anden, som har kvalificeret sig til WGC turneringen via Asian Tour ranglisten.

Har ikke spillet tællende turneringer siden marts 2020!

Trevor Simsby har ikke spillet turneringer tællende til verdensranglisten i år, og i 2020 spillede han kun den ene Asian Tour turnering i marts.

.
.

Det er således næsten et år siden, at Trevor Simsby har spillet tællende turneringer, men han har sikkert holdt formen ved lige i mindre turneringer. Han er dog nok deltageren med mindst turneringsform, men der spilles fire runder uden cut om 10,5 mio. $.

I 2015 spillede Trevor Simsby på Korn Ferry Tour uden videre succes. I 2019 spillede han på Asian Development Tour, og som nr. 7 på ranglisten kvalificerede han sig til Asian Tour. Den suverænt største succes som professionel var sejren i Bandar Malaysia Open, som nu også giver ham WGC debut.

Der har ikke været Asian Tour turneringer siden Trevor Simsby vandt Bandar Malaysia Open den 7. marts 2020, og det er endnu uvist, hvornår sæsonen genoptages.

V Sport Golf og Viaplay sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Tilbage i 2015 skrev Golfavisen et længere portræt af Trevor Simsby, som kan læses på golfavisen.dk her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.