Made in HimmerLand bliver én af tre turneringer som tæller i den europæiske kvalifikation til US Open 2021. Det sker via en mini-rangliste.

De ti bedste (som ikke i forvejen er kvalificeret) på en mini-rangliste efter resultater i Betfred British Masters hosted by Danny Willett (12. – 15. maj), Made in HimmerLand presented by FREJA (27. – 30. maj) og Porsche European Open (3. – 6. juni) kvalificerer sig til US Open, som spilles på Torrey Pines, South Course, fra den 17. – 20. juni.

Sidste år blev alle de åbne kvalifikationsturneringer aflyst pga. COVID-19, så i Europa Tourens UK Swing spillede man om ti pladser. Den ene tog Rasmus Højgaard, da han vandt UK Swing.

Japan og Canada samt 108 Local qualifying turneringer i USA

I år er der internationale kvalifikationsturneringer i Japan og Canada, mens den europæiske endags-kvalifikation på Walton Heath erstattes af mini-ranglisten.

I USA er der planlagt intet mindre end 108 Local qualifying turneringer, hvorfra de bedste går videre til Final qualifying. Dem er der ni af i USA, med én den 24. maj og de øvrige otte den 7. juni.

.
.
Bryson DeChambeau efter sejren i US Open 2020 – Foto: USGA/Darren Carroll

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.