Som følge af COVID-19 restriktioner for rejser mellem USA og Mexico samt de deraf følgende logistiske udfordringer, er WGC – Mexico Championship flyttet til Florida. Rasmus Højgaard er kvalificeret.

Turneringen, der spilles fra den 25. – 28. februar, skulle igen være spillet på Chapultepec GC i Mexico City, der har været vært siden 2017. Nu er den rykket til The Concession Golf Club i Florida.

Det bliver den første af fire turneringer i et Florida Swing, da der de følgende uger spilles Arnold Palmer Invitational presented by Mastercard, PLAYERS Championship og The Honda Classic.

Håber at finde en titelsponsor

PGA Tour arbejder på at finde en titelsponsor til turneringen, der indtil videre hedder WGC at The Concession.

Det er planen, at turneringen vender tilbage til Mexico i 2022, og dermed kommer tilbage som WGC – Mexico Championship.

.
.
Rasmus Højgaard er kvalificeret

Top-50 på verdensranglisten samt bl.a. top-30 på FedExCup 2019-20 ranglisten og top-20 på Europa Tour 2020 ranglisten er kvalificeret

19-årige Rasmus Højgaard blev nr. 16 på Race to Dubai 2020 ranglisten, så han er kvalificeret som eneste dansker.

Patrick Reed vandt WGC – Mexico Championship 2020, mens Dustin Johnson vandt i 2019.

Doral var vært fra 2007 – 2016

I årene 2007 – 2016 blev turneringen, som fra 2011 – 2016 hed WGC – Cadillac Championship, spillet på den Donald Trump ejede Trump National Doral “Blue Monster” bane, men med en ny titelsponsor blev den til stor ærgrelse for Donald Trump flyttet til Mexico.

Den første udgave i 1999 blev spillet på Valderrama i Spanien, hvor Tiger Woods vandt. Mount Juliet i Irland og The Grove i England var også blandt værterne de første år frem til 2007.

Rasmus Højgaard – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.