Nanna er nr. 2 og Nicole nr. 4 på Lake Nona i Florida

Nanna Koerstz Madsen og Nicole Broch Larsen har fået en fremragende start på sæsonen, da de er med helt i toppen af Gainbridge LPGA efter første runde på Lake Nona Golf & Country Club i Florida. Se højdepunkter fra første runde ovenfor.

Nanna lavede seks birdies og en bogey, hvilket giver hende en delt 2. plads i -5, mens Nicole er på en delt 4. plads i -4 efter seks birdies og to bogeys.

Lydia Ko fører med ét slag

23-årige Lydia Ko, som trods sin unge alder har vundet 15 gange på LPGA og senest LPGA Mediheal Championship 2018, fører i -7 foran Nanna Koerstz Madsen og Nelly Korda i -5. Lydia Ko er på hjemmebane, da hun de seneste syv år har boet på Lake Nona.

Syv spillere deler 4. pladsen i -4 heriblandt Nicole Broch Larsen og Jin Young Ko, der er nr. 1 på verdensranglisten.

Den forsvarende mester Madelene Sagstrom er nr. 110 i +5. Tidligere på ugen stod den 28-årige svensker frem og fortalte om, at hun blev seksuelt misbrugt som 7-årig.

.
.
Annika Sörenstam er med på sin hjemmebane

50-årige Annika Sörenstam, der har vundet 73 LPGA turneringer, er nr. 77 i +3.

Hun indstillede karrieren i 2008, og det er ikke et comeback den tidligere verdensetter er begyndt på. Det er en gæsteoptræden, da LPGA spiller på Lake Nona Golf & Country Club for første gang siden Solheim Cup 1990. Det er Sörenstams hjemmebane, og hun bor med familien ved 16. teested.

Viaplay sender direkte hver aften med genudsendelse på V Sport Golf den følgende dag. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Gainbridge LPGA, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.