Sebastian Cappelen er rejst til Puerto Rico, og en række prominente europæiske spillere er rejst med ham, til denne uges Alternate turnering på PGA TOUR. På Champions Tour føres feltet an af Phil Mickelson, der jagter sin tredje sejr i lige så mange starter.

Hele turneringen kan ses på GOLFTV og Eurosport 2 med danske kommentatorer.

Sidste år vandt Viktor Hovland i Puerto Rico, og i kan det meget vel blive endnu en europæer, der ender med trofæet. Fire af de fem højest rangerede spillere i verden, som er med i turneringen, er fra Europa. Englænderne Matt Wallace, Ian Poulter og Tom Lewis samt belgiske Thomas Pieters er alle i top 80 i verden, og i et Ryder Cup år spiller især Poulter og Wallace for vigtige point til kvalifikations ranglisten.

Ryder Cup kaptajn Padraig Harrington er også til start, og det samme er Josh Teater, der grådkvalt måtte se Viktor Hovland snuppe sejren for et år siden.

Sebastian Cappelen var også med i 2020, og danskeren kan forhåbentlig notere en topplacering og hente point til FedEx Cup ranglisten, hvor han lige nu er uden for top 125, der kommer med i slutspillet til august.

.
.

Der spilles på den smukke Grand Reserve Country Club med Atlanterhavet på den ene side, og regnskov på den anden. Som altid bliver vinden en afgørende faktor på den åbne bane, og der er garanti for drama.

Lige nu tilbydes golffans 7 gratis dages adgang på GOLF.TV

The Puerto Rico Open kan følges på GOLFTV og Eurosport 2
  • Torsdag den 20.2.: 16.00 – 19.00 (Eurosport 2 fra 22.55 – 02.00)
  • Fredag den 21.2.: 16.00 – 19.00 (Eurosport 2 fra 22.35 – 01.45)
  • Lørdag den 22.2.: 20.30 – 23.00
  • Søndag den 23.2.: 20.30 – 22.30

Anders Sigdal og Andreas Hartø kommenterer.

Mickelson er tilbage hvor det hele begyndte

Phil Mickelson er for for tredje gang til start på PGA TOUR Champions ved Cologuard Classic, og efter klare sejre i sine første to optrædener, er han naturligvis favorit igen. Men det er et stærkt felt han skal op imod i Tucson. Jim Furyk, Bernhard Langer, Ernie Els og Steve Stricker er blot nogle af modstanderne.

Mickelson har dog gode minder fra banen. Omni Tucson National Resort var den ene af to baner, der blev brugt til Northern Telecom Open tilbage i 1991. Dengang var Mickelson stadig amatør, men formåede at vinde sin første PGA TOUR titel, og nu er han så tilbage 30 år senere, og kan vinde igen.

Cologuard Open kan ses på GOLFTV natten til lørdag (forskudt) fra 02.30 og direkte lørdag fra 23.00 – 01.00 og søndag kl. 22.30

Phil Mickelson efter sejren i Dominion Energy Charity Classic 2020 – Foto: golfsupport.nl
Kort om Discovery Networks Danmark

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og Premier League. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.. Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.

Kort om GOLFTV

GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.