AnbefaletFodboldspiller sætter verdensrekord i golf

Fodboldspiller sætter verdensrekord i golf

Aaron Ramsey er mest kendt som midtbanespiller for den engelske fodboldklub Arsenal, men nu er han også indehaver af en verdensrekord i golf.

I Sky 1 tv-programmet A League of Their Own blev den walisiske landsholdsspiller udfordret til at jonglere med en golfbold, og han slog rekorden for de såkaldte ‘keepy-uppies’, hvor man jonglerer en golfbold med en wedge.

Rekordforsøget blev overværet og godkendt af en Guinness World Record dommer, som man kan se det i videoen nedenfor.

En verdensrekord som nok snart bliver slået
Den hidtidige rekord var kun 15 gange på 30 sekunder. Det lyder ikke af meget, og er det egentlig heller ikke, så det kan undre, at verdensrekorden ikke lød på et højere antal.

Aaron Ramsey er en habil golfspiller, og nåede at slå til golfbolden 61 på de 30 sekunder, hvilket nu er den nye verdensrekord.

Rekorden kommer dog næppe til at holde så længe, for mon ikke der er andre lidt mere øvede golfspillere, som vil forsøge at slå den…

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk