PGA Tour ChampionsSe Thomas Bjørn på PGA Tour Champions i denne uge

Se Thomas Bjørn på PGA Tour Champions i denne uge

Thomas Bjørn har fået en invitation til denne uges Invited Celebrity Classic på PGA Tour Champions, hvor mere eller mindre kendte amatører også er på banen. Turneringen kan ses på discovery+ fra fredag til søndag.

Det er 53-årige Thomas Bjørns anden PGA Tour Champions turnering i år, da han i februar blev nr. 2  da Ricardo Gonzalez vandt Trophy Hassan II, hvilket også er hans seneste turnering. Før det spillede han fire DP World Tour turneringer i Mellemøsten med en 32. plads i Dubai Invitational og tre missede cuts.

Kendisser spiller sammen med pro’erne

Thomas Bjørn er blandt de 78 pro’er der spiller en 54 hullers slagspilsturnering uden cut, så det er som sådan samme format som andre turneringer. Men sammen med dem spiller 40 kendisser og amatører kvalificeret via turneringer i Invited klubber deres egen sideløbende turnering. Det er således ikke en Pro-Am, men pro’erne spiller med amatørerne alle tre dage.

Der spilles om 2,2 mio. $, hvoraf vinderen får 330.000 $.

Navnet Invited henviser i øvrigt ikke til en invitation, men til firmaet Invited, som tidligere hed ClubCorp. Det er et stort firma der bl.a. ejer og driver mere end 180 golfklubber med flere end 400.000 medlemmer.Der spilles på Las Colinas Country Club i Irving, Texas, og med sine 6.129 meter er det den korteste bane på PGA Tour Champions, men med vand i spil på 8 huller.

Mark Hensby er forsvarende mester, mens den tidligere Dallas Cowboys quarterback Tony Romo vandt kendissernes turnering sidste år.

discovery+ sender fra turneringen fredag til søndag. Første runde sendes forskudt tidligt lørdag morgen, mens det i weekenden er direkte sen aften. Som altid kan denne uges direkte sendetider ses på 19hul.dk/tv.

Invited Celebrity Classic, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk