PGA Tour ChampionsRicardo Gonzalez vandt Trophy Hassan II foran Thomas Bjørn

Ricardo Gonzalez vandt Trophy Hassan II foran Thomas Bjørn

Ricardo Gonzalez fra Argentina vandt Trophy Hassan II på PGA Tour Champions i Marokko med ét slag foran Thomas Bjørn, der fik 1,2 mio. kr. for en 2. plads. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

53-årige Thomas Bjørn var med på en invitation til turneringen på den amerikanske senior tour for spillere over 50 år. De spillede på Royal Golf Dar Es Salam, Red Course, mens LET spillede på Red Course, hvor Nicole Broch Estrup blev nr. 10 da Bronte Law vandt.

Inden finalerunden delte YE Yang og Ricardo Gonzalez førstepladsen i -7 foran Thomas Bjørn, Steve Pate og Mark Hensby i -5.

Lørdag spillede YE Yang, Ricardo Gonzalez og Thomas Bjørn i førerbolden, og efter de første 12 huller var Thomas Bjørn alene i spidsen.

Han kunne dog intet stille op da Ricardo Gonzalez lavede fire birdies i træk fra 13. hul, og efter en runde i -3 vandt Ricardo Gonzalez i -10 foran Thomas Bjørn i -9 efter Bjørn gik finalerunden i -4, hvilket i øvrigt var dagens bedste runde.

Ricardo Gonzalez fik 320.000 $ for sejren og PGA Tour Champions medlemskab frem til og med 2025. I sidste uge kom han med i Chubb Classic via mandagskvalifikationen, og han kom med i Trophy Hassan II via en 4. plads på Legends Tour Order of Merit sidste år.

Thomas Bjørn fik 1,2 mio. danske kroner for 2. pladsen

Thomas Bjørn fik 176.000 $ svarende til godt 1,2 mio. danske kroner for 2. pladsen. Og han vil gerne spille mere på PGA Tour Champions, selvom han ikke har deltaget på tourskolen-

– Det er lidt skuffende, men man skal være skuffet, hvis man bliver nr. 2. Jeg synes jeg gjorde alle de rigtige ting, sagde Bjørn efter runden ifølge pgatour.com. Han sagde også, at han gerne vil så meget på PGA Tour Champions som han kan få lov til. Men det er slet ikke så let at komme ind i turneringer, da der dels spilles om få pladser på Tourskolen og dels er mange om buddet til få invitationer. På samme måde som det også er svært at komme på Legends Tour i Europa.

Mark Hensby og YE Yang delte 3. pladsen i -7 foran Brian Gay og Ken Duke i -5. Richard Green og Paul Broadhurst delte 7. pladsen i -4.

Miguel Angel Jimenez blev nr. 9 i -3, KJ Choi nr. 13 i -1, mens den forsvarende mester Stephen Ames, der også vandt i sidste uge, blev nr. 16 i par.

Første PGA Tour Champions sejr – vandt fire gange på DP World Tour

54-årige Ricardo Gonzalez fra Argentina vandt fire gange på DP World Tour med sejre i Omega European Masters 2001, Telefónica Open de Madrid 2003, Open de Sevilla 2004 og SAS Masters 2009 på Barsebäck.

Før det vandt han to gange på Challenge Touren, og den første var Esab Open 19901 efter omspil mod danske Ole Eskildsen.

På den europæiske senior tour, Legends Tour, vandt han Italian Senior Open 2022.

Trophy Hassan II, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk