PopulærtDP World TourSe højdepunkter fra Thorbjørn Olesens finalerunde i Ras Al Khaimah

Se højdepunkter fra Thorbjørn Olesens finalerunde i Ras Al Khaimah

I videoen ovenfor er der højdepunkter fra Thorbjørn Olesens finalerunde og vinderinterview efter sejren i Ras Al Khaimah Championship 2024 på Al Hamra Golf Club i Ras Al Khaimah, De Forenede Emirater.

Thorbjørn begyndte finalerunden med et forspring på fire slag, men efter en birdie-dobbeltbogey-birdie start blev han efter 7 huller indhentet af Rasmus Højgaard, så de to delte føringen.

Så lavede Thorbjørn eagle på 8. og Rasmus en bogey. Thorbjørn gik bag-ni i -3 og Rasmus i par, og så vandt Thorbjørn i -27 foran Rasmus i -21.

Thorbjørns 8. sejr 

Det var 34-årige Thorbjørn Olesens 8. DP World Tour sejr, Han har nu vundet tre år i træk med sejre i Betfred British Masters 2022Thailand Classic 2023 og nu Ras Al Khaimah Championship 2024.

Thorbjørn fik lidt over 392.000 € for sejren svarende til 2,9 mio. danske kroner samt 500 Race to Dubai point. Der var knap 254.000 € svarende til 1,9  mio. kr. og 334 point til Rasmus Højgaard på 2. pladsen.

Ras Al Khaimah Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk