PopulærtDP World TourSe højdepunkter fra Thorbjørn Olesens finalerunde i Ras Al Khaimah

Se højdepunkter fra Thorbjørn Olesens finalerunde i Ras Al Khaimah

I videoen ovenfor er der højdepunkter fra Thorbjørn Olesens finalerunde og vinderinterview efter sejren i Ras Al Khaimah Championship 2024 på Al Hamra Golf Club i Ras Al Khaimah, De Forenede Emirater.

Thorbjørn begyndte finalerunden med et forspring på fire slag, men efter en birdie-dobbeltbogey-birdie start blev han efter 7 huller indhentet af Rasmus Højgaard, så de to delte føringen.

Så lavede Thorbjørn eagle på 8. og Rasmus en bogey. Thorbjørn gik bag-ni i -3 og Rasmus i par, og så vandt Thorbjørn i -27 foran Rasmus i -21.

Thorbjørns 8. sejr 

Det var 34-årige Thorbjørn Olesens 8. DP World Tour sejr, Han har nu vundet tre år i træk med sejre i Betfred British Masters 2022Thailand Classic 2023 og nu Ras Al Khaimah Championship 2024.

Thorbjørn fik lidt over 392.000 € for sejren svarende til 2,9 mio. danske kroner samt 500 Race to Dubai point. Der var knap 254.000 € svarende til 1,9  mio. kr. og 334 point til Rasmus Højgaard på 2. pladsen.

Ras Al Khaimah Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Kipp Popert vandt G4D Tour @ Magical Kenya Open

Verdensetteren Kipp Popert vandt sin 9. G4D Tour sejr i G4D Tour @ Magical Kenya Open, der blev spillet mandag og tirsdag inden ugens...

Ferie for Alle er klar til start med charterbranchen rigt repræsenteret

Størstedelen af charterbranchen er til stede på årets udgave af Ferie for Alle, der i det hele taget byder på et overflødighedshorn af ferieformer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk