PopulærtDP World TourHejs Dannebrog for Thorbjørn Olesen

Hejs Dannebrog for Thorbjørn Olesen

Efter det der udviklede sig til en duel mod Rasmus Højgaard vandt 34-årige Thorbjørn Olesen sin 8. DP World Tour sejr i Ras Al Khaimah Championship foran Rasmus Højgaard på 2. pladsen.

Det skal fejres, så Dannebrog skal endnu engang hejses i de danske golfklubber, for at fejre en dansk sejr på én af de førende tours.

Det er efterhånden en mangeårig tradition i en del golfklubber, at Dannebrog hejses dagen efter en sejr på én af de største tours, så hermed en stor opfordring til, at alle danske golfklubber hejser Dannebrog mandag den 29. januar 2024.

Kommer du i en golfklub mandag, hvor Dannebrog ikke er hejst, så send opfordringen videre og nævn det i sekretariatet, så han kan blive fejret over hele landet.

Tillykke Thorbjørn Olesen!

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Gustav Frimodt fører foran Frederik Kjettrup på PGA Tour Americas

Gustav Frimodt og Frederik Kjettrup har fået en forrygende start i deres debut på PGA Tour Americas, hvor de er nr. 1 og 2 efter...

Verdensranglisterne, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau rykkede frem som nr. 10 i verden, hvilket dog ikke er nok for ham til at kvalificere sig til OL. Lilia Vu...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk