PopulærtDP World TourThorbjørn Olesen vandt Thailand Classic, og Hunden vandt 1 mio.

Thorbjørn Olesen vandt Thailand Classic, og Hunden vandt 1 mio.

Thorbjørn Olesen vandt Thailand Classic, hvilket er hans syvende  sejr i DP World Tour turnering nr. 278. Oliver “Hunden” Hundebøll fik 1 mio.  danske kroner for en hole-in-one.

Inden finalerunde førte 33-årige Thorbjørn Olesen i -18 foran Nicolai Højgaard og tyske Yannik Paul i -16. De tre spillede i førerbolden søndag på Amata Spring CC i Bangkok.

Med en birdie-birdie start og tre birdies på de første 6 huller øgede Thorbjørn sit forspring. Og tre birdies i træk fra 13. hul og en runde i -6 var blandt dagens bedste, så Thorbjørn vandt en overbevisende sejr i -24 foran Yannik Paul i -20, mens Joost Luiten og Alexander Knappe delte 3. pladsen i -18.

Nicolai Højgaard var -3 for runden efter 12 huller, men med bl.a. en dobbeltbogey på 16. hul afsluttede han med en runde i -1 som gav en 5. plads i -17 sammen med Rafa Cabrera Bello og Antoine Rozner.

Christoffer Bring var i førerbolden lørdag, men faldt tilbage til en 20. plads inden finalerunden, som han gik i -4. Det samme gjorde Niklas Nørgaard, og de delte 13. pladsen i – 13. Martin Simonsen, der var på en delt førsteplads i -8 efter første runde, gik -4 efter to runder i par og blev nr. 17 i -12.

Hundebøll lavede hole-in-one og vandt en BMW

Oliver Hundebøll lavede hole-in-one på  13. hul og vandt en BMW iX xDrive40. I stedet for bilen i Thailand kan han få et beløb udbetalt, og det er hele 4.999.999 Baht svarende til 1 mio. danske kroner.

Hundebøll sluttede flot af med en runde i -5, og en 33. plads i -9, hvilket giver en check på knap 14.000 € svarende til 104.000 kr., og således meget mindre end hole-in-one præmien.

Thomas Bjørn, der fyldte 52 år lørdag, blev nr. 38 i -8 efter en runde i -1, mens John Axelsen sluttede som nr. 57 i -5 efter en runde i par.

Søren Kjeldsen og Marcus Helligkilde var ét slag fra at klare cuttet, mens Jeff Winther var tre slag fra cutgrænsen efter anden runde.

Thorbjørns syvende sejr

Det var som nævnt Thorbjørn Olesens syvende DP World Tour sejr, og den anden på under 10 måneder, da han vandt Betfred British Masters i maj 2022.

Thorbjørn fik knap 320.000 € for sejren svarende til næsten 2,4 mio. danske kroner.

Thailand Classic, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk