PopulærtLPGAEuropæisk føring på LPGA

Europæisk føring på LPGA

Svenske Anna Nordqvist og engelske Charley Hull fører Pure Silk Bahamas LPGA Classic inden finalerunden.

I sæsonens første LPGA turnering fører de i -12 foran Stacy Lewis, Hyo Joo Kim og Sei Young Kim i -11. Ilhee Lee og Megan Khang deler 6. pladsen i -10.

Historisk hole-in-one af Ha Na Jang
Ha Na Jang er nr. 13 i -7, og skrev sig ind i historiebøgerne, da hun som den første nogensinde i en LPGA turnering lavede en hole-in-one og dermed albatros på et par-4 hul.

Hun brugte en 3-wood på det 199 meter lange 8. hul, der blev spillet i modvind. På scorekortet måler hullet 212 meter, men teestedet var rykket frem.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender finalerunden direkte søndag aften fra kl. 21 – 23.

Pure Silk Bahamas LPGA Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Dobbelt dansk til start i Canadian Open

Både Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er taget nordpå til Canada for at spille med i Canadian Open, og danskerne er med i et...

Frafalder alle anklager mod Scheffler – en misforståelse

Alle anklager er frafaldet mod verdensetteren Scottie Scheffler, der blev anholdt inden anden runde af US PGA Championship, og man bekræfter Schefflers forklaring om,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk