PopulærtLPGAEuropæisk føring på LPGA

Europæisk føring på LPGA

Svenske Anna Nordqvist og engelske Charley Hull fører Pure Silk Bahamas LPGA Classic inden finalerunden.

I sæsonens første LPGA turnering fører de i -12 foran Stacy Lewis, Hyo Joo Kim og Sei Young Kim i -11. Ilhee Lee og Megan Khang deler 6. pladsen i -10.

Historisk hole-in-one af Ha Na Jang
Ha Na Jang er nr. 13 i -7, og skrev sig ind i historiebøgerne, da hun som den første nogensinde i en LPGA turnering lavede en hole-in-one og dermed albatros på et par-4 hul.

Hun brugte en 3-wood på det 199 meter lange 8. hul, der blev spillet i modvind. På scorekortet måler hullet 212 meter, men teestedet var rykket frem.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender finalerunden direkte søndag aften fra kl. 21 – 23.

Pure Silk Bahamas LPGA Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk