PopulærtPGA TourBrown og Choi fører med et enkelt slag på Torrey Pines

Brown og Choi fører med et enkelt slag på Torrey Pines

Scott Brown og K.J. Choi fører med et enkelt slag foran Jimmy Walker og Gary Woodland inden finalerunden af Farmers Insurance Open på Torrey Pines, South Course.

Brown og Choi fører i -9, mens Walker og Woodland er i -8.

To svenskere på 5. pladsen
Svenske Jonas Blixt gik dagens bedste runde i -6, og rykkede 52 pladser frem til en 5. plads. Den deler han med landsmanden Freddie Jacobson, Michael Kim og John Huh.

Dustin Johnson var på 3. pladsen efter anden runde, men med en runde i +2 faldt han tilbage til en delt 9. plads i -6, som han bl.a. deler med Ben Crane, J.B. Holmes og Martin Laird.

Albatros på 18. af Jason Gore
Jason Gore lavede en albatros, da han holede andetslag på 18. hul, som man kan se det i videoen ovenfor med højdepunkter fra tredje runde. Gore er dog noget tilbage i feltet på en 24. plads i -4.

I videoen er der også eagles af Ben Crane og Freddie Jacobson, som holede lange jernslag på 15. hul.

C More Golf sender finalerunden direkte søndag fra kl. 19 – 00:30.

Farmers Insurance Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk