Ryder CupSe alle Nicolai Højgaards slag under Ryder Cup 2023

Se alle Nicolai Højgaards slag under Ryder Cup 2023

Det er næsten et halvt år siden at Europa og Nicolai Højgaard vandt Ryder Cup 2023, men der bliver fortsat produceret videoer med forskellige højdepunkter. Og nu er der kommet en video med alle Nicolai Højgaards slag, der blev optaget til TV, i hans Ryder Cup debut på Marco Simone i Rom.

De mange slag kan ses i den 27 minutter lange video ovenfor. Thomas Bjørn var vicekaptajn, mens Rasmus Højgaard kørte buggyen for ham, .

Europa vandt 16½ – 11½, og Nicolai Højgaard bidrog med ½ point i tre matcher. Med Jon Rahm som makker delte han mod Scottie Scheffler og Brooks Koepka i fredages fourballs, mens han sammen med Tommy Fleetwood tabte til Max Homa og Brian Harman i lørdagens fourballs. I søndagens singler tabte Nicolai Højgaard til Xander Schauffele i 9. single. Der er højdepunkter fra den single her.

Der er mange flere Ryder Cup artikler under vores Ryder Cup kategori.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk