Ryder CupSe højdepunkter fra Nicolai Højgaards single mod Xander Schauffele

Se højdepunkter fra Nicolai Højgaards single mod Xander Schauffele

Nicolai Højgaard spillede mod Xander Schauffele i 9. single under Ryder Cup 2023, og den match er der højdepunkter fra i videoen ovenfor.

22-årige Højgaard fik en forrygende start med birdies på 1. og 3. hul, som gav ham en føring på 2 op. Men Schaufflele vandt 3 i træk fra 5. hul inden Nicolai vandt 8. hul, så de var lige. Med birdies på 10. og 12. kom Schaufflele 2 op. Nicolai skabte håb ved at vinde 14, men tabte derefter 15. og 16. hul til birdies, så Schaufflele vandt 3&2.

Nicolai Højgaard fik dermed ½ point i tre matcher, da han med Jon Rahm som makker delte mod Scottie Scheffler og Brooks Koepka i fredages fourballs, mens han sammen med Tommy Fleetwood tabte til Max Homa og Brian Harman i lørdagens fourballs.

Ryder Cup, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Cara Gorlei vandt Jabra Ladies Classic

28-årige Cara Gorlei fra Sydafrika vandt sin første professionelle sejr i Jabra Ladies Classic på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour. Linette Holmslykke begyndte finaledagen på...

Reglerne for cuttet i Masters 2024

Op til Masters 2020 blev cut-reglen ændret, så det er top-50 og lige, der klarer cuttet efter anden runde. Den såkaldte ti-slagsregel er afskaffet. Fra...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk