PopulærtDP World TourRyder Cup kvalifikationen, uge 22 2016

Ryder Cup kvalifikationen, uge 22 2016

Der var mange point at spille om i BMW PGA Championship, og efter skuffende danske resultater er det europæiske Ryder Cup hold pt. uden danskere. Bortset fra Thomas Bjørn, som Darren Clarke har valgt som én af sine vicekaptajner.

De seneste uger har Thorbjørn Olesen og Søren Kjeldsen haft en duel om den sidste kvalifikationsplads til Ryder Cup holdet. Begge missede dog cuttet i BMW PGA Championship.

Chris Wood vandt, og rykkede frem til en 3. plads på European Points List. Han skubbede Andy Sullivan ud, men Sullivan ligger til en plads via World Points List. Lee Westwood overhalede også de to danskere.

På den amerikanske liste blev Brooks Koepka overhalet af Patrick Reed, så det er nu er Reed der ligger på 8. pladsen, som giver en plads på holdet.

Jordan Spieth vandt Dean & DeLuca Invitational, og han har nu mere end dobbelt så mange point som Dustin Johnson på andenpladsen!

Ryder Cup 2016 spilles i USA på Hazeltine National GC fra fredag den 30. september til søndag den 2. oktober.

Team Europe
Fire spillere kvalificerer sig fra en European Points List, hvortil der optjenes point på Europa Touren. Derudover er der fem fra World Points Liste, som udgøres af optjente point på verdensranglisten.

Kvalifikationen slutter med Made in Denmark den 28 august. Ryder Cup kaptajnen Darren Clarke har tre Captain Picks, som han udpeger mandag den 29. august.

Nedenfor ses top-25 på de to ranglister, som kan ses på Europa Tourens hjemmeside her. Spillerne med blå fed skrift ligger til en plads på holdet.

EU_RyderCup_Uge22_16

Team USA
I USA er der otte spillere som kvalificerer sig via en pointliste, som afsluttes med The Barclays den 28. august.

Davis Love III er kaptajn og har fire Captain Picks. Tre af dem udpeger han den 11. september og den sidste den 25. september.

Nedenfor ses top-15 på ranglisten, som kan ses på Ryder Cup hjemmesiden her. De otte øverste kvalificerer sig til holdet.

USA_RyderCup_Uge22-16

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open – 6 sejre i 7 turneringer!

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open, og har nu vundet seks af sine seneste syv LPGA turneringer. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen...

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship på Korn Ferry Tour efter omspil. Harry Higgs og Tanner Gore sluttede i -19 inden Higgs vandt med en birdie...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk