PopulærtPGA TourSå vandt Jordan Spieth hjemme i Texas

Så vandt Jordan Spieth hjemme i Texas

Efter ni pars på for-ni lavede Jordan Spieth seks birdies og en enkelt bogey på bag-ni for at vinde Dean & DeLuca Invitational i overbevisende stil. Det var hans første sejr i hjemstaten Texas.

Efter 11 huller af finalerunden førte Harris English med to slag, men Jordan Spieth kæmpede sig tilbage. Spieth holede et godt birdieputt på 16. hul for at komme foran, og på 17. havde han heldet med sig, da han holede et svært chip for endnu en birdie. Han havde tre putts for sejren på 18. hul, men holede sit putt fra godt 10 meter for endnu en birdie.

Spieth gik finalerunden i -5, så han vandt i -17 foran Harris English i -14, mens Ryan Palmer og Webb Simpson delte 3. pladsen i -13. Kyle Reifers blev nr. 5 i -12.

Anirban Lahiri, Jason Dufner, Matt Kuchar og Martin Piller blev nr. 6 i -9.

Otte sejre inden han fylder 23 år – det er bedre end Tiger
Det var hans ottende PGA Tour sejr i karrieren, og den første i hjemstaten Texas, hvor han tidligere har haft tre andenpladser.

Han fylder 23 år den 27. juli, og otte sejre før han fylder 23 er én flere end hvad Tiger Woods præsterede.

Det var hans første sejr siden Hyundai Tournament of Champions i januar. Og en meget forløsende sejr ovenpå skuffelsen i Masters, hvor han måtte nøjes med en andenplads efter et kollaps på bag-ni.

 

Dean & DeLuca Invitational, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pierceson Coody vandt Panama Ch’ship – to sejre i 14 turneringer

Pierceson Coody vandt The Panama Championship. Hans anden Korn Ferry Tour sejr i blot 14 turneringer Inden finalerunden førte Christopher Petefish i -4 foran Brett...

Thorbjørn blev nr. 4, da Daniel Gavins vandt i Ras Al Khaimah

Daniel Gavins vandt Ras Al Khaimah Championship, hvor Højgaard tvillingerne lå til at spille med om sejren, men Thorbjørn Olesen  blev bedste dansker på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk