PopulærtPGA TourSå vandt Jordan Spieth hjemme i Texas

Så vandt Jordan Spieth hjemme i Texas

Efter ni pars på for-ni lavede Jordan Spieth seks birdies og en enkelt bogey på bag-ni for at vinde Dean & DeLuca Invitational i overbevisende stil. Det var hans første sejr i hjemstaten Texas.

Efter 11 huller af finalerunden førte Harris English med to slag, men Jordan Spieth kæmpede sig tilbage. Spieth holede et godt birdieputt på 16. hul for at komme foran, og på 17. havde han heldet med sig, da han holede et svært chip for endnu en birdie. Han havde tre putts for sejren på 18. hul, men holede sit putt fra godt 10 meter for endnu en birdie.

Spieth gik finalerunden i -5, så han vandt i -17 foran Harris English i -14, mens Ryan Palmer og Webb Simpson delte 3. pladsen i -13. Kyle Reifers blev nr. 5 i -12.

Anirban Lahiri, Jason Dufner, Matt Kuchar og Martin Piller blev nr. 6 i -9.

Otte sejre inden han fylder 23 år – det er bedre end Tiger
Det var hans ottende PGA Tour sejr i karrieren, og den første i hjemstaten Texas, hvor han tidligere har haft tre andenpladser.

Han fylder 23 år den 27. juli, og otte sejre før han fylder 23 er én flere end hvad Tiger Woods præsterede.

Det var hans første sejr siden Hyundai Tournament of Champions i januar. Og en meget forløsende sejr ovenpå skuffelsen i Masters, hvor han måtte nøjes med en andenplads efter et kollaps på bag-ni.

 

Dean & DeLuca Invitational, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 4. december 2023

To LIV Golf vindere vandt på DP World Tour, mens Tiger Woods rykkede 430 pladser frem, selvom han blev nr. 18 ud af 20...

Jon Rahm skifter til LIV Golf

Efter flere ugers rygter er det nu officielt at 29-årige Jon Rahm fra Spanien, der er nr. 3 på verdensranglisten, skifter til LIV Golf....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk