AnbefaletNanna K Madsen har kvalificeret sig til Evian Championship

Nanna K Madsen har kvalificeret sig til Evian Championship

Efter en dramatisk afslutning har Nanna Koerstz Madsen kvalificeret sig til major turneringen Evian Championship, som spilles fra den 15. – 18. september.

Efter første runde af to-dages turneringen var Nanna på en delt 4. plads i +1. Der blev blot spillet om to pladser i Evian Championship, så hun var tre slag fra en plads i et omspil.

I finalerunden lavede Nanna en eagle, fem birdies, fem bogeys og en dobbeltbogey for en runde i par og en samlet score på +1.

Anne van Dam var +4 på de sidste 3 huller
+1 så ikke ud til at være nok til en plads i årets sidste major, men hollandske Anne van Dam, der var på en delt førsteplads efter første runde, havde en meget dårlig afslutning. Med to bogeys og en dobbeltbogey på de sidste 3 huller gik hun runden i +4.

Dermed blev Nanna Koerstz Madsen nr. 2 i kvalifikationsturneringen, mens Anna van Dam sluttede i +2, hvilket var ét slag fra et omspil.

Maria Verchenova fra Rusland vandt kvalifikationen i -1 foran Nanna Koerstz Madsen i +1. Anne van Dam delte 3. pladsen i +2 med Ariane Provot, Valentine Derrey og Amy Boulden.

Emma Cabrera-Bello, der er lillesøster til Rafa Cabrera-Bello som spiller på European Tour, blev nr. 7 i +3. Havde hun lavet en par istedet for en dobbeltbogey på 18. hul, så var hun kommet i omspil om den sidste plads.

Daisy Nielsen blev nr. 25 i +10 og Nicole Broch Larsen nr. 30 i +11.

Evian Championship Qualifying, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk