AnbefaletNanna K Madsen har kvalificeret sig til Evian Championship

Nanna K Madsen har kvalificeret sig til Evian Championship

Efter en dramatisk afslutning har Nanna Koerstz Madsen kvalificeret sig til major turneringen Evian Championship, som spilles fra den 15. – 18. september.

Efter første runde af to-dages turneringen var Nanna på en delt 4. plads i +1. Der blev blot spillet om to pladser i Evian Championship, så hun var tre slag fra en plads i et omspil.

I finalerunden lavede Nanna en eagle, fem birdies, fem bogeys og en dobbeltbogey for en runde i par og en samlet score på +1.

Anne van Dam var +4 på de sidste 3 huller
+1 så ikke ud til at være nok til en plads i årets sidste major, men hollandske Anne van Dam, der var på en delt førsteplads efter første runde, havde en meget dårlig afslutning. Med to bogeys og en dobbeltbogey på de sidste 3 huller gik hun runden i +4.

Dermed blev Nanna Koerstz Madsen nr. 2 i kvalifikationsturneringen, mens Anna van Dam sluttede i +2, hvilket var ét slag fra et omspil.

Maria Verchenova fra Rusland vandt kvalifikationen i -1 foran Nanna Koerstz Madsen i +1. Anne van Dam delte 3. pladsen i +2 med Ariane Provot, Valentine Derrey og Amy Boulden.

Emma Cabrera-Bello, der er lillesøster til Rafa Cabrera-Bello som spiller på European Tour, blev nr. 7 i +3. Havde hun lavet en par istedet for en dobbeltbogey på 18. hul, så var hun kommet i omspil om den sidste plads.

Daisy Nielsen blev nr. 25 i +10 og Nicole Broch Larsen nr. 30 i +11.

Evian Championship Qualifying, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk