PopulærtPGA TourNicolai er fortsat nr. 2 inden finalerunden af Farmers

Nicolai er fortsat nr. 2 inden finalerunden af Farmers

Nicolai Højgaard er nr. 2 og kun ét slag fra førstepladsen inden lørdagens finalerunde af Farmers Insurance Open på Torrey Pines i Californien. Se højdepunkter fra tredje runde i videoen ovenfor.

PGA Tour turneringen spilles fra onsdag til lørdag, og Nicolai Højgaard var også nr. 2 efter anden runde. Fredag spillede han med Stephan Jaeger og Thomas Detry i førerbolden.

Alle tre i førerbolden var rundt i +1, og Matthieu Pavon i par, så stillingen inden finalerunden er Stephan Jaeger i -11 foran Nicolai Højgaard og Matthieu Pavon i -10, mens Thomas Detry er nr. 4 i -9.

De første to runder blev spillet skiftevis på Torrey Pines, South og North Course de første to dage, inden begge finalerunder spilles på South Course.

Ludvig Åberg, Xander Schauffele, Tony Finau og Will Zalatoris er nr. 10 i -7.

Den forsvarende mester Max Homa er nr. 27 i -5, Shane Lowry, Patrick Cantlay og Min Woo Lee nr. 38 i -4, Hideki Matsuyama nr. 47 i -3, Justin Rose nr. 51 i -2.

discovery+ og Eurosport 2 sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Farmers Insurance Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Dobbelt dansk til start i Canadian Open

Både Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er taget nordpå til Canada for at spille med i Canadian Open, og danskerne er med i et...

Frafalder alle anklager mod Scheffler – en misforståelse

Alle anklager er frafaldet mod verdensetteren Scottie Scheffler, der blev anholdt inden anden runde af US PGA Championship, og man bekræfter Schefflers forklaring om,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk