Joachim B Hansen er på andenpladsen inden finalerunderne af Rolex Series turneringen Italian Open, som føres af Matthew Fitzpatrick. Der spilles om 7 mio. $ på Olgiata GC i Rom.

Efter runder i -4 og -5 er Joachim B Hansen alene på andenpladsen i -9, og blot ét slag efter Matthew Fitzpatrick, som fører i -10. De to skal derfor spille i førerbolden lørdag, hvor de begynder kl. 13:15.

Graeme McDowell, Rory Sabbatini, Andrew Johnston, Justin Rose og Shubhankar Sharma deler 3. pladsen i -7.

Søren Kjeldsen er nr. 21 i -4, og dermed er han også med i weekenden. Derimod må Jeff Winther i +4 og Thomas Bjørn i +12 holde fri i weekenden.

Molinari, Lowry og Casey missede cuttet

Der er et ganske stærkt felt i Italian Open, men flere af de største profiler missede cuttet.

Cuttet blev par, så Shane Lowry og Ian Poulter i +1 samt Francesco Molinari og Paul Casey i +5 sluttede udenfor cutgrænsen. Ian Poulter havde valgt at spille Italian Open, fremfor at forsvare sin titel i Houston Open på PGA Tour i denne uge.

Joachim sikrede sig et fornyet Europa Tour kort i sidste uge

I sidste uge blev Joachim B Hansen delt nr. 4 i Mutuactivos Open de España, hvilket er hans hidtil bedste denne sæson. På Race to Dubai ranglisten rykkede han 20 pladser frem til en 89. plads, og sikrede sig dermed et Europa Tour kort for næste sæson.

Thorbjørn er forsvarende mester, men deltager ikke

Thorbjørn Olesen vandt Italian Open sidste år, men kan ikke forsvare sin titel, da han fortsat er suspenderet af Europa Touren. Noget der kan komme til at trække ud, så han måske først kan gøre comeback i maj 2020.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Italian Open, leaderboard

Matthew Fitzpatrick – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.