PopulærtPGA TourNicolai Højgaard har fået invitation til Arnold Palmer Invitational - Rasmus til...

Nicolai Højgaard har fået invitation til Arnold Palmer Invitational – Rasmus til Puerto Rico

Både Nicolai og Rasmus Højgaard spiller på PGA Tour i den kommende uge, men i hver sin turnering der begynder på torsdag den 7. marts.

Nicolai har fået en invitation til Arnold Palmer Invitational presented by Mastercard. En Signature event hvor 70-80 af verdens bedste spiller fire runder om 20 mio. $, hvoraf vinderen får 4 mio. $. Der spilles om 700 FedExCup point. Opdateret: Der er 69 spillere i feltet, og efter anden runde klarer top-50 og lige samt alle indenfor 10 slag af den førende cuttet

Rasmus Højgaard har fået en invitation til Puerto Rico Open, der er en noget mindre turnering med en samlet præmiesum på 4 mio. $. Her spilles om 300 FedExCup point, så en sejr giver ikke i sig selv adgang til Masters.

Nicolai Højgaard har spillet to Signature Events

Nicolai Højgaard har spillet to af de første tre Signature Events, da han ikke var kvalificeret til The Sentry som indledte året. Nicolaj Højgaard var kvalificeret til AT&T Pebble Beach Pro-Am og Genesis Invitational som den bedste på Race to Dubai 2023 ranglisten, der ikke sluttede i top-50 på FedExCup 2022-23 ranglisten.

Nicolai Højgaard blev nr. 31 i AT&T Pebble Beach Pro-Am, som Wyndham Clark vandt, mens han blev nr. 39 i Genesis Invitational, som blev vundet af Hideki Matsuyama.

Der er forskellige måder løbende at kvalificere sig til Signature Events løbende heriblandt Aon Next 10 og Aon Swing 5, der er ranglister baseret på FedExCup ranglisten. Top-30 på verdensranglisten er også sikret en plads, men Nicolai Højgaard er nr. 33 på verdensranglisten i denne uge, og hans PGA Tour resultater har ikke været gode nok til kvalifikation via Aon ranglisterne.

Der er uddelt fire invitationer til PGA Tour medlemmer og udover Nicolai Højgaard er det Shane Lowry, Adam Scott og Webb Simpson, som er kommet med i feltet. Amatøren David Ford er også med som vinder af Palmer Cup Award.

Arnold Palmer Invitational presented by Mastercard, feltet

Mens det er verdens bedste, bortset fra LIV Golf spillere, der er med i Arnold Palmer Invitational så er feltet naturligvis noget svagere i Puerto Rico Open. Men det er en mulighed for lavere rangerede spiller og der er en del i feltet som sluttede udenfor top-150 på FedExCup ranglisten sidste år.

Puerto Rico Open, feltet

discovery+ sender direkte

Begge PGA Tour turneringer sendes direkte på discovery+ fra torsdag til søndag. Mens det er nogle timer dagligt fra Puerto Rico Open så er der fuld dækning af Arnold Palmer Invitational presented by Mastercard.

Sendetider kommer på 19hul.dk/tv.

Skilt med Arnold Palmer under Arnold Palmer Invitational presented by Mastercard 2023 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk