PopulærtPGA TourFremgang for Nicolai da Hideki Matsuyama gik -9 og vandt Genesis Invitational

Fremgang for Nicolai da Hideki Matsuyama gik -9 og vandt Genesis Invitational

Nærmest ud af det blå kom Hideki Matsuyama bagfra og vandt Genesis Invitational på Riviera CC efter en finalerunde i -9. Nicolai Højgaard blev nr. 39. Se højdepunkter fra Matsuyamas finalerunde i videoen ovenfor.

Nicolai Højgaard var nr. 48 i +1 efter tredje runde, og med -2 i finalerunden rykkede han ni pladser frem til en 39. plads i -1, hvilket gav en præmiecheck på 82.000 $ svarende til 567.000 danske kroner.

Hideki Matsuyama kom bagfra

Inden finalerunden førte Patrick Cantlay med to slag, og i -14 var han seks slag foran Hideki Matsuyama på en 7. plads. Men Hideki Matsuyama gik -9 og vandt i -17 foran Will Zalatoris og Luke List i -14.

Med sin niende PGA Tour sejr er 31-årige Matsuyama fra Japan nu den mest vindende spiller fra Asian. En rekord han tidligere delte med K.J. Choi, der vandt otte gange.

Adam Hadwin, Patrick Cantlay og Xander Schauffele delte 4. pladsen i -13 foran Harris English på en 7. plads i -12.

Ludvig Åberg og Viktor Hovland delte 19. pladsen i -6, mens Rory McIlroy blev nr. 24 i -5.

Det var en Signature Event med en præmiesum på 20 mio. $, hvoraf vinderen Hideki Matsuyama fik 4 mio. $. Men selvom der blot var 70 spillere i feltet, så var der cut efter anden runde, så kun top-50 og alle indenfor 10 slag er med i weekenden.

Genesis Invitational, resultat

DP World Tour Tourskolen 2024 kommer til Horsens

DP World Tour har offentliggjort programmet for Tourskolen i 2024, og igen i år er der en First Stage turnering i Danmark, og denne...