PopulærtLPGANelly Korda vandt T-Mobile Match Play - hendes 4. LPGA sejr i...

Nelly Korda vandt T-Mobile Match Play – hendes 4. LPGA sejr i træk!

Nelly Korda vandt over Leona Maguire i finalen af T-Mobile Match Play presented by MGM Rewards, så nu har hun vundet de seneste fire turneringer hun har spillet! Det var slagspil de første tre dage inden de otte bedste gik videre til weekenden, hvor man spillede hulspil. Ovenfor er der højdepunkter fra finalen.

Nanna Koerstz Madsen spillede en flot turnering og var meget tæt på en plads i hulspil, for som nr. 12 i +3 efter tre runder var hun kun ét slag fra et omspil om en plads i hulspil. Emily K Pedersen blev nr. 32 i +9.

Nelly Korda vandt klar sejr

Leona Maguire var bedst i slagspilskvalifikationen, som hun vandt i -6, mens Nelly Korda blev nr. 6 inden de efter to sejre i hulspil lørdag var klar til søndagens finale. Der blev ikke spillet om 3. pladsen.

Nelly Korda kom 1 op på 2. hul og var 4 op efter 7 huller af finalen. og 5 op efter 2 huller. Leona Maguire vandt 9., 13 og 14. hul, men der Nelly Korda vansdt en sikker sejr på 4&3.

25-årige Nelly Korda gik ind til turneringen med tre LPGA sejre i træk! I januar vandt hun LPGA Drive On Championship, og så holdt hun en turneringspause frem til for to uger siden, hvor hun vandt Fir Hills Seri Pak Championship, hvilket gav hende førstepladsen på verdensranglisten. I sidste uge vandt hun Ford Championship presented by KCC, så nu er hun oppe på fire sejre i træk. Hun er den første siden Lorena Ochoa i 2008, som vinder fire turneringer i træk.

29-årige Leona Maguire fra Irland har vundet to gange på LPGA med sejre i LPGA Drive On Championship 2022 og Meijer LPGA Classic 2023.

T-Mobile Match Play presented by MGM Rewards, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk