PopulærtPGA TourThorbjørn i top-15 da Akshay Bhatia vandt Valero Texas Open

Thorbjørn i top-15 da Akshay Bhatia vandt Valero Texas Open

22-årige Akshay Bhatia vandt Valero Texas Open efter omspil mod Denny McCarthy, der lavede otte birdies på bag-ni! Hans anden PGA Tour sejr, men den første store som kvalificerer ham til Masters i næste uge, hvor der nu er 89 spillere. Se højdepuntker i videoen ovenfor,

Thorbjørn Olesen var nr. 10 i -3 efter anden runde og nr. 11 i -4 efter tredje runde. Med en finalerunde i -1 sluttede han som nr. 14 i -5. Nicolai Højgaard begyndte dagen som nr. 64 i +3, og efter +2 sluttede han som nr. 75 i +5.

Akshay Bhatia vandt

Inden finalerunden havde Akshay Bhatia føringen i -15 foran Denny McCarthy i -11 og Brendon Todd i -8.

Akshay Bhatia lavede tre birdies på de første 4 huller, og efter -3 på for-ni så han ud til at køre sejren hjem. Denny McCarthy var -1 efter for-ni og seks slag efter Akshay Bhatia, men så gik Denny McCarthy birdie-amok med en birdie på 10. og par på 11. inden han afsluttede med syv birdies i træk for en runde i -9 og en samlet score i -20.

Akshay Bhatia var -2 på bag-ni og med en birdie på 18. hul sluttede han også i -20, så de to skulle i omspil. Her slog Denny McCarthy sit tredje slag i vandet, mens Akshay Bhatia vandt med en birdie på par-5 hullet 18., hvor der var omspil.

Rory McIlroy gik -6 og blev nr. 3 i -11 foran Russell Henley i -10, mens Adam Schenk og Brendon Todd delte 5. pladsen i -9.

Ludvig Åberg blev nr. 14 i -5.

Med i Masters for første gang

Der var også en Masters plads til vinderen, og mens Denny McCarthy var kvalificeret ved at være i top-50 ved nytår, så var Akshay Bhatia ikke kvalificeret til Masters.

Akshay Bhatia, der blev professionel allerede som 17-årig, vandt PGA Tour turneringen Barracuda Championship 2023, som også var tællende til DP World Tour, men som en mindre turnering gav den ikke i sig selv en plads i Masters.

Valero Texas Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk