PopulærtLPGABlanding af slagspil og hulspil på LPGA - Nanna med i toppen

Blanding af slagspil og hulspil på LPGA – Nanna med i toppen

T-Mobile Match Play presented by MGM Rewards på LPGA er begyndt som en slagspilsturnering inden de otte bedste skal spille hulspil i weekenden. Nanna Koerstz Madsen er i top-10 efter første runde, som blev spillet onsdag.

96 deltagere er med, og efter de første 36 hullers slagspil, onsdag og torsdag, klarer top-65 og lige cuttet. Der spilles også slagspil på fredag, og så er der endnu et cut, så kun de otte bedste går videre til weekenden. Hvis flere end otte er lige, vil der være et hul-for-hul omspil.

Lørdag og søndag spilles så hulspil, hvor spillerne seedes efter placering i slagspil, så nr. 1 kan spille mod nr. 8. Er flere lige seedes de efter laveste 3. runde, laveste 2. runde, laveste 1. runde og til sidst placering på verdensranglisten.

Lørdag er der kvartfinaler om formiddagen og semifinaler om eftermiddagen inden finalen på søndag.

Da Pajaree Anannarukarn vandt sidste år, hvor Bank of Hope var titelsponsor, bælev der kun spillet hulspil med først 64 deltagere fordelt i 16 puljer.

Nanna Koerstz Madsen i top-10 efter første runde

Nanna Koerstz Madsen gik første runde i -2, så hun er nr. 7 efter første runde, mens Emily K Pedersen er nr. 72 i +5.

Sei Young Kim fører i -6 foran ANWA 2023 vinderen Rose Zhang og Danielle Kang i -2.

V Sport Golf og Viaplay Total sender direkte. Se ugens sendetider på https://www.19hul.dk/tv.

T-Mobile Match Play presented by MGM Rewards, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk