LIV GolfDean Burmester vandt LIV Golf Miami efter omspil mod Sergio Garcia

Dean Burmester vandt LIV Golf Miami efter omspil mod Sergio Garcia

Den firedobbelte DP World Tour vinder Dean Burmester vandt den individuelle turnering i LIV Golf Miami efter omspil mod Sergio Garcia, mens Legion XIII vandt holdturneringen på Blue Monster banen på Trump National Doral i Florida.

Inden finalerunden havde Sergio Garcia i -9 en føring på to slag foran Talor Gooch, Tyrrell Hatton, Matthew Wolff og Dean Burmester.

Sergio Garcia gik finalerunden i -2, efter et tre-putt på sidste hul, og blev indhentet af Dean Burmester med -4, efter otte birdies og fire bogeys, så de sluttede i -11 og skulle i omspil.

De delte første omspilshul med pars inden Garcia slog i vandet på andet omspilshul, og Dean Burmester kunne to-putte for en par og  sin første individuelle LIV Golf sejr.

For Garcia var det hans tredje LIV Golf omspil, og endnu måtte han se sig slået på målstregen til at vinde sin første sejr på LIV Golf, da Burmester vandt med en par.

Sergio Garcia tabte omspil til Talor Gooch i LIV Golf Singapore presented by Resorts World Sentosa 2023 og til Joaquin Niemann i LIV Golf Mayakoba 2024 i februar.

Matthew Wolff blev nr. 3 i -10 efterfulgt af Marc Leishman, Jon Rahm og Tyrrell Hatton i -8.

Jon Rahm vandt Masters 2023 og skal forsvare sin titel i denne uge.

Legion XIII vandt holdturneringen

I holdturneringen var det Jon Rahms Legion XIII der førte i -21 foran Bubba Watsons Rangegoats GC i -18.

Og Legion XIII med Rahm, Tyrrell Hatton, Kieran Vincent og Caleb Surratt vandt -22 foran Rangegoats GC i -21 og Stinger GC i -15.

Legion XIII efter holdsejren i LIV Golf Miami 2024 – Foto: Montana Pritchard / LIV Golf

Der var anden sejr til Legion XIII da de også vandt i sæsonpremieren LIV Golf Mayakoba, hvor holdet debuterede.

4 mio. $ for sejren

Som i de øvrige regulære LIV Golf turneringer blev der spillet om 25 mio. $ med 20 mio. $ i den individuelle turnering, hvoraf vinderen fik 4 mio. $ for sejren svarende til 27,5 mio. danske kroner.

Der var 5 mio. $ i holdturneringen med 3 mio. $ til vinderne, 1,5 mio. $ til nr. 2 og 500.000 $ til nr. 3. Det er beløb de fire spillere på holdet deler.

Burmester har vundet på DP World Tour efter skift til LIV Golf

34-årige Dean Burmesters har vundet fire gange på DP World Tour, og to af dem er vundet efter han i februar 2023 skiftede til LIV Golf. De to første sejre var Tshwane Open 2017 og Tenerife Open 2021.

Via Sunshine Tour kan han spille turneringerne i Sydafrika, og det gjorde han i efteråret, hvor han vandt Joburg Open 2023 og kvalificerede sig til The Open samt ugen efter også Investec South African Open Championship 2023.

LIV Golf Miami, resultat

Jon Rahm under LIV Golf Miami 2024 – Foto: Chris Trotman / LIV Golf

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk