PopulærtLPGANelly Korda vandt LPGA Drive On Ch'ship efter omspil mod Lydia Ko

Nelly Korda vandt LPGA Drive On Ch’ship efter omspil mod Lydia Ko

25-årige Nelly Korda vandt sin 9. LPGA sejr i LPGA Drive On Championship efter omspil mod Lydia Ko, der vandt i sidste uge. Se højdepunkter fra omspillet i videoen ovenfor, mens der nederst i denne artikel er højdepunkter fra finalerunden.

Nanna Koerstz Madsen var med helt fremme efter -5 i første runde, men faldt tilbage inden hun med en finalerunde i par sluttede som nr. 23 i -1. Emily K Pedersen fik derimod en dårlig start inden hun spillede sig op og faldt tilbage til en 35. plads i  +2 efter en finalerunde i +5.

Nelly Korda og Lydia Ko i omspil

Inden finalerunden førte Nelly Korda med fire slag, men hun var +5 efter 16 huller af finalerunden inden hun med en eagle-birdie afslutning gik +2 og sluttede i -11. Lydia Ko, der vandt sæsonpremieren i sidste uge, havde en dobbelt-bogey på 3. hul, men gik -2 og sluttede også i -11.

Nelly Korda og Lydia Ko skulle dermed i omspil, og det vandt Nelly Korda med en par på andet omspilshul, hvor Lydia Ko tre-puttede.

Det var 25-årige Nelly Kordas første 9. LPGA sejr, men den første siden Pelican Women’s Championship 2022. Hendes seneste af tre LET sejre er Aramco Team Series – London 2023, og så vandt hun OL guld i Tokyo.

LPGA Drive On Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Line Toft Hansen spiller LET på en Medical Extension

Dem der følger Ladies European Tour har måske undret sig over, at Line Toft Hansen har været tilbage på LET de seneste uger. På...

Se højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr i UAE Challenge

I Challenge Tourens magasin-program om UAE Challenge på Saadiyat Beach Golf Club i Abu Dhabi er der højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr. Hans anden sejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk