PopulærtLPGANelly Korda har vundet tre LPGA turneringer i træk!

Nelly Korda har vundet tre LPGA turneringer i træk!

Nelly Korda vandt Ford Championship presented by KCC, hvor Emily K Pedersen spillede med om sejren, og det er hendes tredje LPGA sejr i træk! Med sejren i sidste uge generobrede hun førstepladsen på verdensranglisten. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Emily K Pedersen, og også Nelly Korda, var nr. 6 i -13 inden finalerunden. Der skulle scores lavt for at følge med i toppen, og med en runde i -1 faldt Emily tilbage til en 21. plads i -14. Nanna Koerstz Madsen gik -2 og blev nr. 30 i -12.

Nelly Korda vandt med to slag

Inden finalerunden delte Carlota Ciganda, Hyo Joo Kim og Sarah Schmelzel føringen i -15.

Med en runde i -7 kom Nelly Korda bagfra og vandt i -20 foran rookien Hira Naveed i -18. Mi Hyang Lee, Frida Kinhult, Lexi Thompson, Maja Stark og Carlota Ciganda delte 3. pladsen i -17.

8. pladsen i -16 blev delt af Laueren Coughlin, Jennifer Kupcho, Alison Lee og Sarah Schmeizel delte 8. pladsen i -16.

Tre LPGA sejre i træk

I januar vandt Nelly Korda LPGA Drive On Championship, og så holdt hun en turneringspause frem til sidste uge, hvor hun vandt Fir Hills Seri Pak Championship, hvilket gav hende førstepladsen på verdensranglisten. Så med ugens sejr har hun vundet tre LPGA sejre i træk!

Det var hendes 11. LPGA sejr heriblandt major turneringen KPMG Women’s PGA Championship 2021. Hendes seneste af tre LET sejre er Aramco Team Series – London 2023, og så vandt hun OL guld i Tokyo.

Ford Championship presented by KCC, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk