PopulærtDP World TourMcIlroy: - Det er meget frustrerende

McIlroy: – Det er meget frustrerende

Rory McIlroy førte med tre slag inden finalerunden af WGC – Cadillac Championship.
Kort efter starten på finalerunden blev føringen udbygget til fire slag, men han måtte se sig slået efter blot én birdie og tre bogeys i finalerunden.

Adam Scott vandt i -12 foran Bubba Watson i -11, mens Rory McIlroy delte 3. pladsen i -10 med Danny Willett.

– Jeg lavede ikke nok birdies. Mit spil var for det meste okay, men jeg udnyttede ikke mine chancer. Jeg kunne ikke lave birdies på nogle af par-5 hullerne, og det blev dyrt for mig, sagde McIlroy på sit pressemøde efter finalerunden.

McIlroys næste turnering er Arnold Palmer Invitational presented by MasterCard om halvanden uge.

– Jeg tager meget positivt med mig fra denne uge. Meget fungerede for mig, men jeg må samle mig og spille med om sejren i Orlando, sagde McIlroy, der ændrede sit putte grip op til turneringen.

To spildte muligheder de seneste uger
For to uger siden førte McIlroy Northern Trust Open inden de sidste 16 huller, men han faldt helt tilbage til en 20. plads, da Bubba Watson vandt.

– Det er frustrerende, for det er to ud af de sidste tre uger. Her førte jeg inden bag-ni, men at jeg ikke gør arbejdet færdigt, er meget frustrerende. Jeg har to turneringer, hvor jeg kan få en sejr inden Masters på Augusta, og forhåbentligt lykkes det for mig, sagde McIlroy.

WGC – Cadillac Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk