PopulærtDP World TourMcIlroy fører med tre slag inden finalerunden

McIlroy fører med tre slag inden finalerunden

Efter fire birdies i en bogeyfri runde fører Rory McIlroy med tre slag foran Dustin Johnson og Adam Scott inden finalerunden af WGC – Cadillac Championship.

Søren Kjeldsen er eneste danske deltager, og han begyndte runden med birdies på de første to huller. Efter en dobbeltbogey på 4. hul kom han stærkt tilbage med birdies på 6. og 7. hul.

På den svære bag-ni lavede han desværre to bogeys inden en afsluttende dobbeltbogey på 18. hul resulterede i en runde i +2. I den samlede stillingen faldt han fire pladser tilbage til en 33. plads i +2

Dustin Johnson
Dustin Johnson

McIlroy har et solidt forspring
Rory McIlroy, der har skiftet putte grip op til turneringen, gik -4 og fører i -12 foran Dustin Johnson og Adam Scott i -9.

Phil Mickelson, Bubba Watson og Danny Willett deler 4. pladsen i -7, og med en lav finalerunde kan de måske også udfordre McIlroy.

Sergio Garcia, der spillede sammen med Kjeldsen i tredje runde, og Rafa Cabrera Bello gik dagens bedste runder i -5, så de rykkede 22 pladser frem til en delt 7. plads i -5, som de deler med Anirban Lahiri.

Rickie Fowler er blandt spillerne på en delt 10. plads i -4, Jordan Spieth er nr. 17 i -2, Jason Day er nr. 30 i +1 og Henrik Stenson nr. 33 i +2.

11 mio. kroner til vinderen
Efter fire afbud er 47 fra top-50 med i turneringen, hvor 66 af verdens bedste mødes på Trump National Doral i Florida.

Der spilles fire runder uden cut om en præmiesum på hele $ 9,5 mio. svarende til 65 mio. kroner. Heraf får vinderen $ 1,62 mio. svarende til 11 mio. kroner

Viasat Golf og Viaplay.dk sender finalerunden direkte søndag fra kl. 18 – 00. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

WGC – Cadillac Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk