PopulærtDP World TourMcIlroy har skiftet putte grip op til WGC

McIlroy har skiftet putte grip op til WGC

Havde det ikke været for svingende resultater med putteren, så ville Rory McIlroy formentlig have vundet flere turneringer, siden han gjorde comeback efter sin ankelskade.

McIlroy vandt Europa Tourens sæsonfinale i Dubai, og begyndte året med en 3. plads i Abu Dhabi og en 6. plads i Dubai. Efter en 20. plads i Northern Trust Open og et misset cut i Honda Classic, har han dog taget konsekvensen og ændret sit putte grip.

Rory McIlroy
Rory McIlroy

McIlroy har lagt videoen nedenfor på Instagram, hvor han holder venstre hånd nederst.

På et pressemøde op til WGC – Cadillac Championship bekræftede McIlroy, at han vil putte sådan under turneringen.

– Det er en øvelse, jeg har brugt nogen tid, da det er min venstre hånd, som kontrollerer mit putt. Det er den bestemmende hånd for mig, men over de seneste uger har jeg følt, at højre hånd blev lidt for dominerende, sagde McIlroy på pressemødet.

– Henover weekenden har jeg trænet med venstre hånd nederst, og det har fungeret meget meget godt. Jeg giver det et forsøg i denne uge, og ser hvor det ender. Men det føles meget, meget godt, gentog McIlroy og fortsatte:

– Bolden ruller meget godt, kontakten er bedre, og det tager min højre hånd ud af spillet.

En del spillere putter med venstre hånd nederst heriblandt Jordan Spieth.

WGC sendes direkte på Viasat fra kl. 18
Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte torsdag og fredag fra kl. 19 – 00 samt lørdag og søndag fra kl. 18 – 00. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

WGC – Cadillac Championship, leaderboard

Nedenfor ses videoen som McIlroy har lagt på Instagram:

Put some good work in the last few days, ready for the blue monster this week!

En video slået op af Rory McIlroy (@rorymcilroy) den

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk