PopulærtDP World Tour325.000 kr. for fire runder i 80'erne

325.000 kr. for fire runder i 80’erne

Australske Steven Bowditch blev nr. 65 og sidst i WGC – Cadillac Championship, men tjente alligevel en meget god ugeløn på 325.000 kroner.

Efter runder i 81, 80, 80 og 84 slag sluttede Bowditch i +37, hvilket var 49 slag efter landsmanden Adam Scott, som vandt i -12. Hans samlede score i 325 slag er den højeste nogensinde i en WGC turnering.

Det er første gang siden 1983, at der i en PGA Tour turnering er en spiller, som går fire runder i 80’erne. Normalt er der dog også cut efter to runder, så det er er sjældent, man har mulighed for fire runder i 80’erne.

Steven Bowditch med sin hustru efter sejren i AT&T Byron Nelson Championship 2015
Steven Bowditch med sin hustru efter sejren i AT&T Byron Nelson Championship 2015

– Det er kun golf
Steven Bowditch spillede en dårlig turnering, men der er ingen tvivl om hans berettigelse i feltet. Han har vundet to PGA Tour turneringer og senest AT&T Byron Nelson 2015. En sejr der var medvirkende til, at han fik et wild card til det internationale Presidents Cup hold. På verdensranglisten er han nr. 79 i denne uge.

– Hey, det er kun golf, sagde Steven Bowditch til Golf Channel efter finalerunden.

Bowditch begyndte ugen med fire dusin bolde, og da turneringen var omme, havde han taget hul på det sidste dusin. En del af boldene endte i de mange vandhazarder på Blue Monster, Trump National Doral.

– Der er en grund til, at banen hedder Blue Monster. Jeg drivede ikke bolden så godt, og så er det svært her, sagde Bowditch og fortsatte:

– Sådan er golf. Ingen ønsker at spille så dårligt, men det er kun golf. Sådan er det. Det er én af de største turneringer, og jeg spillede dårligt, men jeg har kvalificeret mig til at være med.

– 37 over par, men jeg får stadig en lønseddel
Bowditch overvejede aldrig at trække sig fra turneringen, og tog det som godt betalte træningsrunder.

– Jeg gik 37 over par, men får stadig en lønseddel. Det er ikke så skidt, sagde Bowditch.

11 mio. kroner til Scott og 325.000 til Bowditch
Der blev spillet om hele $ 9,5 mio i turneringen svarende til omkring 65 mio kroner. Heraf fik vinderen Adam Scott 11 mio. kroner, mens der var 540.000 til Søren Kjeldsen på en delt 28. plads.

For en 65. plads fik Steven Bowditch $ 48.000 svarende til godt 325.000. Ikke dårligt for en uges arbejde, selvom det var hårdere arbejde, end Bowditch havde håbet.

WGC – Cadillac Championship, resultat

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 4. december 2023

To LIV Golf vindere vandt på DP World Tour, mens Tiger Woods rykkede 430 pladser frem, selvom han blev nr. 18 ud af 20...

Jon Rahm skifter til LIV Golf

Efter flere ugers rygter er det nu officielt at 29-årige Jon Rahm fra Spanien, der er nr. 3 på verdensranglisten, skifter til LIV Golf....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk