PopulærtPGA TourBubba Watson vandt Northern Trust Open

Bubba Watson vandt Northern Trust Open

Bubba Watson vandt Northern Trust Open på Riviera CC for anden gang og sin niende PGA Tour sejr i karrieren.

Efter tredje runde førte Bubba Watson med et enkelt slag. Han vandt turneringen i 2014, og med en finalerunde i -3, vandt han i -15 foran Adam Scott og Jason Kokrak og -14.

Bubba mistede føringen undervejs, og en overgang førte først Adam Scott og siden Jason Kokrak med to slag. Men Bubba gik de sidste 5 huller i -2, mens Adam Scott spillede dem i par og Jason Kokrak i +1, hvilket blev afgørende.

Succes for Scott med en kort putter
Adam Scott, der har brugt en lang putter de seneste år, holede nogle lange putts med sin nye korte putter, som det kan ses i videoen ovenfor. Og på 18. hul holede han et chip for birdie, hvilket lagde pres på Bubba.

Dustin Johnson blev nr. 4 i -13, mens Marc Leishman og K.J. Choi delte 5. pladsen i -12.

Hideki Matsuyama blev nr. 11 i -8 og Justin Rose nr. 16 i -7.

McIlroy faldt tilbage
Inden finalerunden var Rory McIlroy nr. 5 i -10 og blot to slag efter Bubba Watson. Desværre for McIlroy, så gik han finalerunden i +4, og sluttede på en 20. plads i -6.

Northern Trust Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kvinder: Penge- og pointranglister, 15. juli 2024

Ayaka Furue fra Japan vandt The Amundi Evian Championship, der er en major på både LET og LPGA. Emily K Pedersen blev nr. 54.,...

Sådan kan du se The Open 2024 på TV og streaming

Der er fire danskere i The Open 2024 på Royal Troon fra den 18. - 21. juli. Se sendetiderne nedenfor. Nicolai Højgaard, Rasmus Højgaard og...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk